• LOGIN
 • Ostoskori on tyhjä.

Yksilö -personal training

Sinulle Joensuun seudulla
Personal trainer Joensuu - aikuiselle tai tavoitteelisesti treenaavalle nuorelle

YKSILÖ -PERSONAL TRAINING

 

Yksilövalmennukseni on uudistunut pysyvästi. Jokaiseen yksilövalmennuspakettiini (6kk tai 12kk) kuuluu jatkossa myös Ihmeminä-verkkovalmennus.

 

Oletko etsimässä personal traineria Joensuusta tai lähialueilta? Oletko kyllästynyt vaikkapa painon jojoiluun ja ikuiseen uudelleen aloittamiseen? Oletko valmis muuttamaan elämääsi pysyvästi?

 

 

Olen Inkeri Tiitinen, perheiden personal trainer (lisensioitu PT, kuntosaliohjaaja, hyvinvointivalmentaja, lasten liikunnan ohjaaja) ja erikoistunut auttamaan naisia saavuttamaan omannäköisensä terveellisen elämän.

Kuljen vierelläsi valmennuksen ajan ja autan sinua luomaan muutoksen elämääsi hitaasti ja varmasti ja sinua kuunnellen. Näytän sinulle mitä ajattelumallien muutoksella ja mustavalko-ajattelun unohtamisella saa aikaan, kun omalle kehittymiselle antaa elämässään jalansijaa.

 


Personal training eli yksilövalmennus auttaa sinua saavuttamaan pysyvän elämäntapamuutoksen ja  henkilökohtaiset tavoitteesi, joita voivat olla esimerkiksi:
 • Kokonaisvaltainen elämäntapojen muutos
 • Oman liikuntamuodon löytyminen
 • Liikuntaharrastuksen aloittaminen ja oman lajin löytyminen
 • Painonhallinta, laihduttaminen tai kiinteytyminen, voiman tai lihasmassan lisääminen
 • Yleiskunnon parantaminen
 • Vireystilan parantaminen, energisempi olo, yleisen hyvinvoinnin lisääminen
 • Työkyvyn parantaminen
 • Koko perheen aktiivinen elämäntapa

 


 
Haluan tarjota sinulle syvän ammattitaitoni ja osaamiseni, joka painottuu pysyviin elämäntapamuutoksiin perheissä, eikä esimerkiksi fitness-dieetteihin tai urheiluvalmennukseen. Olen erikoistunut mm.  naisten erityistarpeisiin, raskauden tuomiin muutoksiin ja hormonitoimintaan. Haluan olla paras valmentaja juuri sinulle, en tarjota vähän kaikkea vähän kaikille.
Alkutilanteessa kartoitan taustasi, toiveesi, tavoitteesi, rajoitteesi, terveytesi ja elämäntilanteesi. Tämän pohjalta sinulle suunnitellaan valmennus, joka palvelee tavoitteitasi pitkällä tähtäimellä ja tarjoaa pysyvän muutoksen.
Valmennuksessani et tule saamaan valmista ruokavaliota, vaan se tarvittaessa rakennetaan sinulle ja mahdolliselle perheellesi sopivaksi yhdessä. Treenaamisessa mennään juuri niin kovaa kuin on tarpeen ja otetaan liikunnan realiteetit huomioon: esimerkiksi saliohjelmia on turha tehdä, jos salille ei tule lähdettyä. Harjoittelemaan siis pääset valintasi mukaan ulkona, salilla, kotona, lenkkipolulla, hotellihuoneessa tai vaikka vaunulenkillä, you name it.

 

6 kuukauden ja 12 kuukauden paketit sisältävät:

 • Aloitustapaamisen ja tilanteen kartoituksen
 • Treenin (45-90 min) neljä kertaa kuukaudessa
 • Henkilökohtaiset harjoitusohjelmat päivityksineen ja ruokavalion analysoinnin
 • Viikoittaisen yhteydenpidon ja tavoitteiden seurannan haluamallasi tavalla
 • Pääsyn Ihmeminä-verkkovalmennukseen
 • Tavoitteista riippuen esimerkiksi kuntotestauksia, lihashuoltoa, uusia arjenhallinnan metodeja, lajikokeiluja ja niin edelleen
 • Syketribe-sovelluksen käytön

 

Valmennuksen hinta on 249,90 €/kk sis. alv 24 %. Hinta on kuukausihinta ja valmennus maksetaan kuukausittain laskulla. Kaikki yleisimmät liikuntaedut (Smartum, ePassi, Eazybreak...) käyvät myös maksuvälineinä. 

 

Tilaa Ihmeliikkeen personal training -palvelu joko 6 kk:n tai 12 kk:n pakettina. Kätevimmin tilaat, kun klikkaat yhteydenottolomakkeelle, niin otan sinuun yhteyttä tuota pikaa ja sovimme ilmaisen alkukartoituksen!

HUOM! KAIKKI VALMENNUSPAIKAT OVAT TÄLLÄ HETKELLÄ TÄYNNÄ! Jos haluat asettua jonoon, laita minulle pikimmiten viestiä!

 PERSONAL TRAINING NUORELLE

 

Nuorelle suunnattu 3 kuukauden personal training eli yksilövalmennus auttaa saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteet, joita voivat olla esimerkiksi:
+ Liikunnan ilon löytäminen
+ Urheilulukioon pääseminen
+ Kuntosaliharrastuksen aloittaminen
+ Painonhallinta tai laihduttaminen
+ Liikuntaharrastuksen aloittaminen ja oman lajin löytäminen
+ Kuntosaliharjoittelun saaminen osaksi omaa lajia
+ Maksimaalinen kehittyminen omassa lajissa


MITEN NUORELLE SUUNNATTU PERSONAL TRAINING EROAA AIKUISELLE SUUNNATUSTA?

 

Harjoitusohjelmat, joita pakettiin sisältyy, on tarkoitettu nimenomaan nuorelle treenaajalle ja räätälöity yksilöllisesti. Liikkumisessa varmistetaan turvalliset tekniikat ja liikeradat sekä varmistetaan pitkäjänteinen kehitys.
Harjoittelussa huomioidaan herkkyyskaudet, hormonaalisten toimintojen muutokset, psyykkinen kypsyystaso ja kasvun kehityskaudet. Erityishuomio valmennuksessa on positiivisen liikuntakipinän etsimisessä ja säilymisessä!
Huom! Alle 14-vuotiaan laihdutustavoitteissa käytetään aina koko perheelle suunnattua personal trainer -palvelua tai skaalataan pakettia niin, että nuoren huoltajat ovat mukana osassa tapaamisia.

NUOREN PERSONAL TRAINING -PAKETTI SISÄLTÄÄ KAIKEN TÄMÄN:
+ Aloitustapaamisen ja tilanteen kartoituksen
+ Treenin tai muun tapaamisen (60 min) neljä kertaa kuukaudessa
+ Viikoittaisen yhteydenpidon ja tavoitteiden seurannan haluamallasi tavalla.

Tavoitteista riippuen pakettiin voi sisältyä esimerkiksi:
+ Henkilökohtaiset liikuntaohjelmat päivityksineen
+ Ruokavalion analysointia
+ Lajiharjoittelua
+ Kuntotestauksia
+ Lihashuoltoa
+ Lajikokeiluja
+ Yhdessä kokkaamista
 
Nuoren personal training -peruspaketin kesto on 3 kuukautta ja hinta on 229,90 €/kk sis. alv 24 %.

Tilaa nuoren personal training -paketti yhteydenottolomakkeella, niin otan sinuun yhteyttä tuota pikaa ja sovimme ilmaisen alkukartoituksen!

Ota yhteyttä / tilaa palveluita

Se vähän erilaisempi personal trainer
 © Ihmeliike 2021