Yksilö -personal training

Sinulle Joensuun seudulla
Personal trainer Joensuu - aikuiselle tai tavoitteelisesti treenaavalle nuorelle

YKSILÖ -PERSONAL TRAINING

Syksyn 2019 valmennuspaikat ovat täynnä. Jos toivot valmennukseeni tammikuussa, otathan yhteyttä hyvissä ajoin.

 

Oletko etsimässä personal traineria Joensuusta tai lähialueilta? Oletko kyllästynyt jojoiluun? Oletko valmis muuttamaan elämääsi pysyvästi? Oletko nainen?

 


Personal training eli yksilövalmennus auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi, joita voivat olla esimerkiksi:
+ Painonhallinta, laihduttaminen tai kiinteytyminen
+ Voiman tai lihasmassan lisääminen
+ Kunnon parantaminen
+ Liikuntaharrastuksen aloittaminen
+ Vireystilan parantaminen, energisempi olo, yleisen hyvinvoinnin lisääminen
+ Työkyvyn parantaminen
+ Koko perheen aktiivinen elämäntapa

 

Miksi valmennus on tarkoitettu pelkästään naisille?
Haluan tarjota sinulle syvän ammattitaitoni ja osaamiseni, joka painottuu elämäntapamuutoksiin perheissä, eikä esimerkiksi fitness-dieetteihin tai urheiluvalmennukseen. Olen erikoistunut esimerkiksi naisten erityistarpeisiin, raskauden tuomiin muutoksiin ja hormonitoimintaan. Haluan olla paras valmentaja juuri sinulle, en tarjota vähän kaikkea vähän kaikille.
Alkutilanteessa kartoitan taustasi, toiveesi, tavoitteesi, rajoitteesi, terveytesi ja elämäntilanteesi. Tämän pohjalta sinulle suunnitellaan valmennus, joka palvelee tavoitteitasi pitkällä tähtäimellä.
Ruokavalioneuvonnassa kiinnitetään erityishuomio aina yhteen asiaan kerrallaan, siten että askel askeleelta koko perheen ruokavalio ja arjen rutiinit menevät terveellisempään suuntaan. Valmennuksessani et tule saamaan valmista ruokavaliota, vaan se rakennetaan sinulle ja mahdolliselle perheellesi sopivaksi yhdessä.
Pitkällä tähtäimellä ei ole mielekästä tehdä itselle ja perheelle eri ruokia ja loppujen lopuksi: haluat varmasti opettaa lapsillesikin terveet elämäntavat? Treenaamisessa mennään juuri niin kovaa kuin on tarpeen ja otetaan liikunnan realiteetit huomioon: esimerkiksi saliohjelmia on turha tehdä, jos salille ei tule lähdettyä. Harjoittelemaan siis pääset valintasi mukaan ulkona, salilla, kotona, lenkkipolulla, hotellihuoneessa tai vaikka vaunulenkillä, you name it.

 

3 kuukauden ja 6 kuukauden paketit sisältävät:
+ Aloitustapaamisen ja tilanteen kartoituksen
+ Treenin (60 min) kolme kertaa kuukaudessa
+ Henkilökohtaiset harjoitusohjelmat päivityksineen
+ Ruokavalion analysointi
+ Viikoittaisen yhteydenpidon ja tavoitteiden seurannan haluamallasi tavalla
+ Tavoitteista riippuen pakettiin voi sisältyä esimerkiksi kuntotestauksia, lihashuoltoa, uusia arjenhallinnan metodeja, lajikokeiluja ja niin edelleen.
+ Ihmeliikkeen omat asiakassivut ja Ihmeliikkeen asiakkaille tarkoitettu suljettu Facebook-ryhmä

 

Tilaa Ihmeliikkeen personal training -palvelu joko 3 kk:n tai 6 kk:n pakettina. Kätevimmin tilaat, kun klikkaat yhteydenottolomakkeelle, niin otan sinuun yhteyttä tuota pikaa ja sovimme ilmaisen alkukartoituksen!

 PERSONAL TRAINING NUORELLE

 

Nuorelle suunnattu 3 kuukauden personal training eli yksilövalmennus auttaa saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteet, joita voivat olla esimerkiksi:
+ Liikunnan ilon löytäminen
+ Urheilulukioon pääseminen
+ Kuntosaliharrastuksen aloittaminen
+ Painonhallinta tai laihduttaminen
+ Liikuntaharrastuksen aloittaminen ja oman lajin löytäminen
+ Kuntosaliharjoittelun saaminen osaksi omaa lajia
+ Maksimaalinen kehittyminen omassa lajissa


MITEN NUORELLE SUUNNATTU PERSONAL TRAINING EROAA AIKUISELLE SUUNNATUSTA?

 

Harjoitusohjelmat, joita pakettiin sisältyy, on tarkoitettu nimenomaan nuorelle treenaajalle ja räätälöity yksilöllisesti. Liikkumisessa varmistetaan turvalliset tekniikat ja liikeradat sekä varmistetaan pitkäjänteinen kehitys.
Harjoittelussa huomioidaan herkkyyskaudet, hormonaalisten toimintojen muutokset, psyykkinen kypsyystaso ja kasvun kehityskaudet. Erityishuomio valmennuksessa on positiivisen liikuntakipinän etsimisessä ja säilymisessä!
Huom! Alle 14-vuotiaan laihdutustavoitteissa käytetään aina koko perheelle suunnattua personal trainer -palvelua tai skaalataan pakettia niin, että nuoren huoltajat ovat mukana osassa tapaamisia.

NUOREN PERSONAL TRAINING -PAKETTI SISÄLTÄÄ KAIKEN TÄMÄN:
+ Aloitustapaamisen ja tilanteen kartoituksen
+ Treenin tai muun tapaamisen (60 min) kolme kertaa kuukaudessa
+ Viikoittaisen yhteydenpidon ja tavoitteiden seurannan haluamallasi tavalla.

Tavoitteista riippuen pakettiin voi sisältyä esimerkiksi:
+ Henkilökohtaiset liikuntaohjelmat päivityksineen
+ Ruokavalion analysointia
+ Lajiharjoittelua
+ Kuntotestauksia
+ Lihashuoltoa
+ Lajikokeiluja
+ Yhdessä kokkaamista
 
Nuoren personal training -peruspaketin kesto on 3 kuukautta ja hinta on 169,90 €/kk sis. alv 24 %.

Tilaa nuoren personal training -paketti yhteydenottolomakkeella, niin otan sinuun yhteyttä tuota pikaa ja sovimme ilmaisen alkukartoituksen!

Ota yhteyttä / tilaa palveluita

Personal training (Joensuun seudulla)

{"title":"Personal training (Joensuun seudulla)","show_title":"1","post_type":"product","taxonomy":"","term":"","post_ids":"2640, 2639, 2641","course_style":"recent","featured_style":"general","masonry":"0","grid_columns":"clear1 col-md-12","column_width":"200","gutter":"30","grid_number":"3","infinite":"0","pagination":"0","grid_excerpt_length":"100","grid_link":"1","css_class":"","container_css":"","custom_css":""}
Se vähän erilaisempi personal trainer
 © Ihmeliike 2019