Verkkovalmennuksen käyttöohjeet

Näin aloitat Ihmeliikkeen verkkovalmennuksen tällä sivustolla

1. Klikkaa ”LOGIN” ja kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi.

2. Kun olet kirjautuneena, oman profiilisi valikko ilmestyy ”Login”-painikkeen tilalle -> klikkaa siitä valikko auki.

3. Klikkaa ”COURSES”.

4. Nyt avautuu omasta profiilistasi sivu, jossa näkyvät ne kurssit, joille sinulla on pääsy (MY COURSES). Rullaa kurssi näkyviin ja paina ”START COURSE”. Huomaa, että jos valmennukselle on ilmoitettu tietty alkamispäivä, et pysty aloittamaan kurssia aiemmin. Aloittamisen jälkeen, kun seuraavalla kerralla jatkat valmennusta, painikkeessa lukee ”CONTINUE COURSE”.

5. Nyt olet valmennusalustalla, jossa luentovideot ja muu valmennusmateriaali sijaitsevat. Oikean yläkulman nuolipainikkeilla (mobiilissa) pääset siirtymään seuraavaan tai edelliseen luentoon. Tietokoneella eteen- ja taaksepäin pääset sivun alareunasta klikkaamalla ”NEXT UNIT” tai ”PREVIOUS UNIT”. Huomaa, että uudet luennot avautuvat riippuen valmennuksesta kerran viikossa tai kerran päivässä. Nuolipainikkeiden keskellä olevasta pallosta painamalla (mobiilissa) voit merkata kyseisen luennon suoritetuksi, jolloin seuraavalla kerralla valmennus jatkuu siitä, mihin olet jäänyt. Tietokoneella klikkaa sivun alareunasta ”Mark this unit complete”.

Koko valmennuksen sisällön saat näkyviin, kun klikkaat vasemman yläkulman nuolesta. Valikko ja edistymisesi ilmestyvät näkyviin.

Tästä näkymästä voit hyppiä menneiden viikkojen tai päivien luentoihin.

Tällä lailla tämä toimii! Tsemppiä valmennukseen!

Jos kohtaat hankaluuksia, älä epäröi kysyä apua Teemulta:
0503035065 tai teemu(ät)ihmeliike.fi

Se vähän erilaisempi personal trainer
 © Ihmeliike 2019