Ihmeminä -verkkovalmennus (5kk) Aloitus 27.1.2019

399,50 

23 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Ihmeminä -verkkovalmennus

Kuinka luoda itsensä näköinen elämä?

5 kk, 27.1.-30.6.2019, ostettavissa 1.1.2019

 

Sanon tämän nyt suoraan: elämänmuutosta ei voi tehdä yhdessä tai kahdessakaan kuukaudessa. Elämän totaaliseen muuttumiseen pitkällä tähtäimellä tarvitaan tarpeeksi pieniä ja omannäköisiä muutoksia sekä aikaa. Olet ehkä huomannut omaksi kipupisteeksesi sen, että aloitat silloin tällöin (ehkä itseinhon vallassa) aina uuden elämän. Tämä elämä saattaa alkaa maanantaisin, vuoden alussa tai juhlien jälkeen, mutta yhteistä aloituksille on tyytymättömyys itseensä ja ajatus ”kuinka minun pitäisi elää”.

Mietin pitkään, miten minä voisin auttaa ihmisiä verkon välityksellä. Ihmekeho-verkkovalmennus on ollut monilta osin toimiva konsepti nimenomaan painonpudotukseen ja siihen liittyvään itsetuntemuksen lisäämiseen, mutta alkuperäisessä versiossa aika (2kk) tuli vastaan, joten tämän vuoden alusta Ihmekehokin kestää kolme kuukautta. Ihmekeho-valmennukseen voit tutustua täältä.

Tulin pohtineeksi, että minä otan vain harvoin henkilökohtaisia asiakkaita alle kuuden kuukauden valmennuksiin, ihan poikkeustapauksissa saatan ottaa yksittäisen asiakkaan kolmen kuukauden valmennukseen. Miksi ihmeessä minä siis tarjoaisin verkkovalmennuksissakaan mitään, mikä kestää alle kolme kuukautta?

 

Muutoksen voit tehdä joko nopeasti tai pysyvästi. Kumpaa muutosta sinä haet?

 

Minun valmennuksessani ei esimerkiksi pelkästään jaeta liikuntaohjeita, vaan kartoitetaan, että miksi liikunta ei ole aiemmin onnistunut ja miten.

Muutos on aina kokonaisvaltainen matka ja minun intohimoni ja elämäntehtäväni on auttaa ihmisiä tässä muutoksessa. Et ehkä ole Ihmemies tai Wonderwoman, sinä olet ihmeellinen oma itsesi, Ihmeminä.Tämän ja kaikkien muidenkin valmennusteni tavoitteena on hyvä elämä, ei sen enempää tai vähempää.

 

Tämä verkon välityksellä toteutettu valmennus tarjoaa reseptin itsensä kehittämiseen ja itsestään huolenpitämiseen lempeästi ja rakkaudella ja se tehdään ajan kanssa. Valmennus kestää 22 viikkoa ja minä kuljen valmentajana siinä sinun mukanasi henkilökohtaisesti.

 

Ihmeminä ei ole kahden kuukauden rykäisy, ei kuuden viikon spurtti, ei pikadieetti tai avaimet käteen –ratkaisu, vaan lähes puoli vuotta kestävä matka oman äänensä löytämiseen ja omannäköiseen elämään henkilökohtaisen valmentajan kanssa.

 

Valmennuksen nimi ”Ihmeminä” liittyy planner- ja bullet journal -maailmassa tunnettuun konseptiin ”Project me”, jossa perinteisesti käsitellään itseään kolmen näkökulman kautta, joita ovat keho, mieli ja sielu. Tämä valmennus on luotu näiden käsitteiden ympärille ja tässä valmennuksessa käytetään monia luovia menetelmiä, joita on totuttu käyttämään esimerkiksi bujoilussa. Minkään tekniikan ei tarvitse olla sinulle tuttu ennestään, valmennus sisältää kaiken tarvittavan opastuksen valmennusharjoitusten tekemiseen. Erityistä luovuusgeeniä et tarvitse, jokainen toteuttaa harjoituksia omalla tavallaan.

Valmennuksen keskiössä on nostaa itsensä oman elämänsä keskipisteeksi, ei pelkästään ajautujaksi tai sivustaseuraajaksi. Valmennuksessa unohdetaan ”sitku”-elämä, ja luodaan parhaat mahdollisuudet ottaa elämä omiin käsiinsä tässä ja nyt. Tässä valmennuksessa ei tarjota tietoa, tässä tehdään muutosta. Sinä et tarvitse valmiiksi kirjoitettua ruokavaliota tai juuri sitä kotijumppaohjetta, joka iskostaa sinuun liikunnan ilon. Sinulla on jo kaikki tarvittava tieto. Nyt otetaan se käyttöön ja luodaan elämällesi uusi suunta. Ihmeminässä käsitellään kyllä fyysistäkin puolta: liikuntaa ja ravitsemusta, mutta pääpaino on yleisessä ja kokonaisvaltaisessa muutoksessa kohti terveempään elämää.

Sinä olet oman elämäsi asiantuntija, minä olen mukana auttamassa sinua voimaan paremmin.

 

Tämä on henkilökohtainen valmennus, ei perinteinen verkkokurssi. Minä ihan todella olen sinun valmentajasi koko valmennuksen ajan ja toivon, että otat siitä kaiken hyödyn irti.

 

Valmennuksessa on kahden viikon täydellinen peruutusaika, jolloin voit missä vaiheessa tahansa ilman selityksiä lopettaa valmennuksen kesken ja palautan rahasi ilman kysymyksiä. Katso siis kanssani rauhassa kaksi ensimmäistä viikkoa ja päätä jatkosta sen jälkeen. On minullekin valmentajana tärkeää, että valmennuksessani on ihmisiä, joille minun työskentelytapani sopivat. On siis ihan ok kokeilla!


Ihmeminä-valmennuksen hinta 69,90e/kk (5kk=349,90e). Maksu voidaan suorittaa kerralla tai 2-5 osassa.


 

Valmennus alkaa 27.1.2019, mutta saat pian valmennuksen ostettuasi ennakkotehtävän sekä pääsyn Ihmeliikkeen sisäpiiriin. Myös minä otan sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä.

 

Valmennukseen tarvitset:
 1. Mieluiten A5-kokoisen vihkon/muistikirjan pisteillä tai blancona
 2. Viikottain aikaa noin tunnin. Toivon, että suhtaudut tähän samanlaisella panostuksella kuin esimerkiksi personal trainerin tapaamiseen.

 

Otan kaikissa valmennuksissani huomioon erilaiset sidosryhmät, kuten perheet. Muutosta harvoin tehdään yksin ja mikä tahansa isompi muutos yleensä vaikuttaa sinun läheisiisi.

 

mikä on ihmeliike inkeri lankkupidossa kahvakuulien kanssa

Olen Inkeri Tiitinen, perheiden personal trainer (lisensioitu PT, kuntosaliohjaaja, hyvinvointivalmentaja, lasten liikunnan ohjaaja) ja erikoistunut auttamaan naisia saavuttamaan omannäköisensä terveellisen elämän.

Kuljen vierelläsi seuraavat viisi kuukautta ja autan sinua luomaan muutoksen elämääsi hitaasti ja varmasti ja sinua kuunnellen. Näytän sinulle mitä ajattelumallien muutoksella ja mustavalko-ajattelun unohtamisella saa aikaan, kun omalle kehittymiselle antaa elämässään jalansijaa.

Siis…

 

Minkälaisiin ongelmiin Ihmeminä-valmennus tarjoaa vastauksia?

 1. Et ole saanut pysyviä tuloksia erilaisista hyvinvointiyrityksistä huolimatta ja olet kyllästynyt ainaiseen uuden kokeilemiseen ja aloittamiseen sekä esimerkiksi ainaiseen laihduttamiseen. Selfhelp-oppaista ei jää mitään konkreettista käteen ja ”pitäis”-ajatukset valtaavat ajatuksissasi tilaa.
 2. Haluat toteuttaa omanlaistasi elämää, mutta koet sen erilaisten vaatimusten ja suositusten valossa hankalaksi.
 3. Kärsit oman äänen puuttumisesta ja elämässä tapahtuvasta ajelehtimisesta ja ajautumisesta.
 4. Elämästäsi puuttuu suunta ja fokus.

 

Miten Ihmeminä eroaa muista verkkovalmennuksista?

Haluaisin sanoa, että kaikilla mahdollisilla tavoilla. Tämä ei ole ryhmävalmennus, vaan henkilökohtainen valmennus. Minä olen sinuun yhteydessä vähintään kerran viikossa, sinä minuun päin niin paljon kuin haluat. Ryhmän tukea saat Ihmeliikkeen sisäpiiristä, joka on kaikille asiakkailleni tarkoitettu suljettu Facebook-ryhmä. Tässä valmennuksessa tärkeintä ei ole someen jaettavat ennen ja jälkeen-kuvat tai mahdollisimman nopea mediaseksikäs muodonmuutos.

 

Ihmeminä on strukturoitu henkilökohtainen etävalmennus.

 

Usein hyvinvointivalmennusten pohjalla on johtaja-seuraaja -malli. Joku kertoo sinulle miten sinun pitäisi syödä, liikkua ja elää. Valmennukset voivat pitää sisällään ruokavalioita, treenivideoita ja -ohjelmia, rajoitettujen ruokavalioiden listoja ja viikkosuunnitelmia. Älä ymmärrä minua väärin! Nämä kaikki voivat olla todella hyviä asioita ja toimivia muutoksia – ainakin hänelle, joka valmennusta tarjoaa. Mutta sinun kehosi on erilainen, meidän jokaisen kehomme on.

Ole itsellesi rehellinen: kuinka monta kertaa sinä olet saanut tehtyä PYSYVIÄ muutoksia elämääsi, kun olet lähtenyt noudattamaan esimerkiksi jotain tiettyä ruokavaliomallia? Vai oletko saanut nopeita tuloksia ja sinnittelyn jälkeen palannut entisiin tapoihisi ja lihonut laihtumasi kilot uudestaan?

Ongelma on usein siinä, että emme tiedä mikä on juuri meille, omalle mielellemme ja kehollemme, omaan elämäntilanteeseemme sopiva elämäntapa, ruokavalio ja liikunta. Emme tiedä, koska emme etsi. Jos et itse tiedä, kuinka joku toinen voisi tietää?

 

Miksi Ihmeminä –verkkovalmennukseen otetaan rajattu määrä osallistujia?

Haluan todellakin auttaa ihmisiä muuttumaan, se on elämäntehtäväni ja intohimoni. Tein jo kerran yhden verkkokurssin, jossa tarjosin vähän kaikille kaikkea: nyt haluan tarjota jakamattoman huomioni sinulle ja muokkaan valmennusta tarvittaessa osallistujien tarpeiden mukaiseksi. Osallistujamäärä on rajoitettu, koska haluan toimia henkilökohtaisena valmentajana juuri sinulle.

 

Voivatko miehet osallistua Ihmeminä –verkkovalmennukseen?

Valitettavasti eivät. Haluan tarjota sinulle syvän ammattitaitoni ja osaamiseni, joka painottuu elämäntapamuutoksiin varsinkin perheissä, eikä esimerkiksi fitness-dieetteihin tai urheiluvalmennukseen. Olen erikoistunut esimerkiksi naisten erityistarpeisiin, raskauden tuomiin muutoksiin ja hormonitoimintaan. Haluan olla paras valmentaja juuri sinulle, en tarjota vähän kaikkea vähän kaikille.

 

Kenelle Ihmeminä -verkkovalmennus on suunnattu?

Kunhan olet nainen – iällä, kuntotaustalla tai elämäntilanteella ei ole merkitystä: olet tervetullut valmennukseen juuri sellaisena kuin olet! Toivon sinulta kuitenkin seuraavia asioita:

 • Olet valmis muuttumaan ja ottamaan uusia ajatuksia ja menetelmiä vastaan ja laittamaan ne käytäntöön.
 • Sitoudut tekemään parhaasi mukaan töitä muutoksen eteen. Tämä ei missään nimessä tarkoita, että elämässäsi ei saisi olla monenlaista meneillään, kaikilla meillä on! Valmennusseminaarit vievät aikaa noin 30min/viikko ja tehtävät vievät sen verran aikaa, kun sinä haluat niihin panostaa.

 

Kenelle Ihmeminä –verkkovalmennusta ei suositella?

Sinulle, joka haluat istua takarivissä ja vastaanottaa passiivisesti uutta tietoa. Ihmeminä –valmennuksessa ei ole tarkoitus lisätä tietomäärää, vaan tehdä konkreettisia muutoksia ja integroida niitä omaan elämään luovien menetelmien kautta.

Ihmeminä ei todellakaan ole avaimet käteen -paketti tai varsinkaan mikään pikadieetti, vaan työn ja muutoksen teet Sinä. En suosittele valmennusta sinulle, jos tuntuu, että et pysty sitoutumaan muutokseen. Et tarvitse erityisen seesteistä elämänvaihetta tai erityisen paljon aikaa, mutta sinun täytyy sitoutua valmennukseen samalla tavalla kuin sitoutuisit esimerkiksi personal trainerin kanssa treenaamiseen.

Sinulle, jonka tavoitteena on ensisijaisesti pelkästään painonpudotus ja tarvitset siihen ohjeita ja tietoa. Ihmeminä on kokonaisvaltainen 22:n viikon mittainen matka sinuun itseesi erittäin monella eri elämänalueella.

Perusajatuksena on luoda pitkän ajan toimintasuunnitelmia ja tapoja jotka tuovat kauaskantoisia muutoksia. Hitaus on tasaista, tasaisuus tekee siitä loppujen lopuksi nopeaa.

 

Ihmeminä -verkkovalmennus sisältää kaiken tämän:

 • 22 viikon valmennuksen, joka toteutetaan 27.1.-30.6.2019. Jokainen viikko koostuu webinaarista ja kirjallisesta materiaalista, yksilötehtävistä ja ratkaisukeskeisestä valmennuksesta.
 • Minut sinun henkilökohtaiseksi valmentajaksesi: viikottainen yhteydenotto minulta ja lisäksi tarvitsemasi apu omien pohdintojesi ympärillä.
 • Elinikäisen pääsyn Ihmeliikkeen asiakkaiden omaan suljettuun Facebook-ryhmään.

Kyllä, haluan mukaan muutokseen!

Tähän valmennukseen on ainostaan kymmenen paikkaa, joten klikkaa tästä suoraan maksamaan tai ota yhteyttä, jos haluat laskutuksen osissa.

Jos sinulla on mitään kysyttävää Ihmeminä-valmennukseen liittyen, otathan yhteyttä inkeri@ihmeliike.fi. Vastaan sinulle henkilökohtaisesti.

Inkeri Tiitinen

p.s. Tässä vielä pari palutetta verkkovalmennuksen käyneiltä:

En tiennyt mitä lähdin valmennukselta hakemaan, mutta yllätit minut loppujen lopuksi aivan täysin! En ois voinut kuvitellakaan, että elämäni on näin erilaista vaan puoli vuotta siitä kun aloitettiin. Tosiaan hyvästi dieetit ja itseinho, ei tuu ikävä!

Suurin oivallus tosiaan oli, että vastaukset löytyy minulta itseltäni ja voin lopettaa ainaisen laihduttamisen. Tuntuu niin hyvältä ajatukselta, että en ole koskaan perillä, vaan voin kehittyä pitämään itsestäni huolta paremmin ja paremmin läpi elämän. Hyvä, että tajusin sen näin mummoiän kynnyksellä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihmeminä -verkkovalmennus (5kk) Aloitus 27.1.2019”
Se vähän erilaisempi personal trainer
 © Ihmeliike 2019