Close

Kauppa

Ihmekuukausi -kuukauden motivaatioboosti

0,00 70,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Kurssi: Ihmekuukausi – kuukauden motivaatioboosti

Kuvaus

Ihmekuukausi -kuukauden motivaatioboosti

Tuotetta päivitetään! Se on taas ostettavissa 1.11. alkaen!

 

Alkaako sinuun hiipiä tuttu tunne siitä, että aloittamasi elämäntapamuutos on jäänyt taka-alalle ja ja katseet alkavat taas kääntyä sitten kun-ajatteluun? Ehkä taas tammikuussa? Ikuisesti ensi maanantaina? Sitten, kun taas kiireet hellittää?
Mietitkö mistä saada lisää motivaatiota?

 

Alkuun itsensä motivoiminen tuntui työltä. Nyt motivaatio on tullut mukaan elämään luonnollisena asiana. Inkerin persoona ja ammattitaito on täyttä kultaa ? -Sanna

 

Siis tervetuloa kanssani viettämään motivaationtäyteistä kuukautta! Älä jää odottamaan motivaation kasvamista, vaan rakenna se itse! Minä olen täällä auttamassa sinua. Sinulla on toive motivaation kasvusta ja arjen hyvinvoinnista. –Minulla on keinot opettaa ne sinulle. Tutustu Ihmekuukauteen, uuteen motivointivalmennukseeni!

 

Kuukauden kestävä lyhytvalmennus

 

Ikävä jos tuotan sinulle pettymyksen, mutta tämäkään valmennustuotteeni ei tarjoa tietoa, vinkkejä, listoja tai valmiita ohjeita. Tämän motivaatiokuukauden tarkoituksena on nostaa motivaatiosi huippuunsa ja rakentaa hyvinvointia joka ikinen päivä seuraavan kuukauden ajan.

 

Neljän viikon ajan jokainen viikko sisältää yhden pidemmän luennon ja jokainen päivä lyhyen motivaatiovideon (3-10min) ja konkreettisia tehtäviä. Tämän lisäksi valmennuksessa on käytössä työkirja (PDF) muutoksesi tukena.

 

Ihmekuukausi on motivointiin ja käytännön hyvinvointiin keskittyvä kokonaisuus, jonka tavoitteena on kasvattaa motivaatiota ja keskittyä jokapäiväiseen hyvinvointiin. Yksi kuukausi, joka ikinen päivä. Älä siis jää odottamaan tammikuun tsemppausjaksoa, vaan anna itsellesi juuri nyt se hyvinvointi, jonka kehosi ja mielesi ansaitsee. Tämän valmennuksen voit aloittaa heti. Saatat siis olla jo viiden minuutin päästä rakentamassa itsellesi uutta motivaatiota!

 

Vaikka sinä et olisikaan varma siitä, mitä sinä tällä hetkellä haluat, olen melko varma, että tiedät mitä sinä ET tällä hetkellä halua:

 

  • Inhottavaa tunnetta siitä, että olet aiemmin ryhtynyt johonkin motivoitunein aikein, mutta tällä hetkellä et tee asioiden eteen tarvittavia muutoksia

 

  • Nuutunutta oloa siitä, kun halu tehdä itselleen hyvää ei löydäkään tapoja toteutua

 

  • Suorittamista ja arjen ajautumista

 

Miksi sinun tulisi luottaa juuri tähän valmennukseen? Mitä erilaista tämä kuukauden paketti tarjoaa verrattuna vaikka motivaatiosta kertoviin self help -oppaisiin? Mitä sinä HYÖDYT valmennuksesta?

 

  • Ihmekuukaudessa ohitetaan teorian opiskelu ja sukelletaan välittömästi käytäntöön. Pääset siis soveltamaan teoriaa käytäntöön joka ikinen päivä -Ja huomaat tietysti tulokset myös heti! Kyseessä ei kuitenkaan ole kaikille samanlainen tee näin -lista, vaan lyhytvalmennuksessa pääset toteuttamaan ja pohtimaan juuri sinun elämääsi sopivia muutoksia.

 

  • Valmennus auttaa sinua keskittymään muutoksessasi olennaiseen ja karsimaan epäolennaisen

 

  • Et enää vitkuttele ja siirrä omaa hyvinvointiasi hamaan tulevaisuuteen tai vuoden alkuun, vaan saat apua motivaatiosi kasvattamiseen juuri nyt

 


 

 

Tässä konkreettinen lista siitä, mitä sinä saat kertamaksusi hinnalla

 

  • Ihmekuukausi -lyhytvalmennus, joka sisältää neljä pidempää viikkoluentoa ja jokaiselle päivälle yhden lyhyen motivaatiovideon sekä viikko- ja päivätehtävät

 

  • Ihmekuukausi-työkirja

 

  • Apua ja tukea minulta aina kun tarvitset!

 

 


Ihmekuukausi-lyhytvalmennuksen hinnan päätät sinä!

 


Sovellan tuotteilleni uudenlaista hinnoittelutapaa – ”Maksa sen verran kuin haluat tai pystyt”.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit itse valita tuotteelle tai palvelulle sen hinnan, jonka haluat tai pystyt siitä maksamaan.

 

Tällä maksumallilla haluan tehdä tuotteistani ja palveluista mahdollisimman saavutettavan ja aidosti jokaiselle mahdollisen. Olen ohjannut kuitit suoraan kirjanpitoon, joten minä yrittäjänä ja palveluntarjoajana en halua, enkä saa tietää, mitä juuri sinä olet palveluista maksanut. Maksa siis täysin huoletta se, mitä haluat ja mitä sinun on mahdollista maksaa!

Tämän tuote on arvoltaan 59,90€, mutta sinä maksat oman päätöksesi mukaan.

Ohjaan 5% kaikista tämän maksumallin tuotteista saaduista voitoista lyhentämättömänä Syömishäiriöliitto SYLI ry:lle.

 


Valmennuksen pääset heti oston jälkeen ja se on ostettavissa milloin tahansa. Aina kun tarvitset motivaatioboostia!


Minä olen Inkeri Tiitinen, perheiden personal trainer (lisensioitu PT, kuntosaliohjaaja, hyvinvointivalmentaja, lasten liikunnan ohjaaja) ja erikoistunut auttamaan ihmisiä saavuttamaan omannäköisensä onnellisen elämän.

Elämäntehtävänäni on auttaa sinua luomaan muutoksen elämääsi hitaasti, mutta varmasti ja sinua kuunnellen. Näytän sinulle mitä ajattelumallien muutoksella ja mustavalko-ajattelun unohtamisella saa aikaan, kun omalle kehittymiselleen antaa elämässään jalansijaa.

 


100 % tyytyväisyystakuu

Minulle on sydämen asia tehdä toimivia tuotteita, jotka auttavat sinua tekemään muutoksen elämässäsi.

 

Siksi haluan tarjota sinulle 100 % tyytyväisyystakuun. Jos kuuntelet päivittäin luennot läpi ja teet tehtävät, mutta et silti näe positiivisia tuloksia omassa elämässäsi ja motivaatiossasi, saat kaikki rahasi takaisin. Laitat vaan minulle sähköpostia, niin palautan rahasi.


 

Kyllä, haluan saada keinot kasvattaa omaa motivaatiotani huippuunsa seuraavan kuukauden aikana!

 

Klikkaa tuote ostoskoriin NYT!


 

Oston yhteydessä luodaan tunnus Ihmeliikkeen sivustolle, josta löydät päivittäiset valmennusmateriaalit. Maksuvahvistuksessa on linkki ohjesivustolle, joka ohjastaa sinua aloittamaan valmennuksen välittömästi. Pääset siis kiinni motivaatiobuustiin välittömästi!

Meillä käy myös seuraavat liikuntaedut: Smartum, Eazybreak ja E-passi. Jos haluat käyttää liikuntaetuasi tähän valmennukseen, laita viestiä tämän yhteydenottolomakkeen kautta!

 

P.S. Jäitkö vielä miettimään, onko Ihmekuukausi sinua varten? Haluatko jutella sisällöstä ennen sen ostamista? Voit lähettää minulle kysymyksiä osoitteeseen inkeri@ihmeliike.fi

 

P.P.S.  Tässä vielä muutamia palautteita muiden verkkovalmennusteni suorittaneilta, jotka ovat antaneet luvan palautteen julkaisemiseen:

 

Inkeri on uskomaton positiivinen luonnonvoima! Ihminen, joka selkeästi nauttii työstään, puhuu asoista kaunistelematta, mutta lempeästi, tsemppaa erityisesti silloin, kun aavistaa että oma tsemppi ei riitä. Inkeri ei lupaa ihmeitä, mutta saa ihmeitä aikaan!

 

Täytyy sanoa, että valmennus yllätti minut aivan kokonaan. Olin niin tottunut (ja kyynistynyt?) muiden verkkokursseihin, että ehkä alitajuisesti ajattelin tämänkin valmennuksen menevän samaa rataa. No kuten näet, ei mennyt! 😀 Sinulla on ihan uskomaton kyky saada ihmiset näkemään koko elämäntapamuutoksen (kuinkahan monta minäkin oon aloittanut?) ihan toisessa, TOIMIVASSA, valossa. Kaikkien tulisi käydä tämä valmennus!

 

Suurin oivallus tosiaan oli, että vastaukset löytyy minulta itseltäni ja voin lopettaa ainaisen laihduttamisen. Tuntuu niin hyvältä ajatukselta, että en ole koskaan perillä, vaan voin kehittyä pitämään itsestäni huolta paremmin ja paremmin läpi elämän. Hyvä, että tajusin sen näin mummoiän kynnyksellä!

Back to top