• LOGIN
 • Ostoskori on tyhjä.

Ryhmät

Lasten ja perheiden tunnit sekä ryhmävalmennukset Joensuun seudulla
Yksilöllistä valmennusta ryhmässä & kuntoilua porukassa tai perheenä

RYHMÄT

 

Porukalla hauskempaa! 

Vaikka maailma on edelleen murroksessa ja syksyn lopullisesta kohtalosta voimme vain arvailla, on nyt elettävä sillä tiedolla ja taidolla, joka on nyt tässä hetkessä käytettävissä. Ja se tehdään ilolla!


Ihmeliikkeen ryhmät siis jatkuvat normaalisti syksyllä 2021! Ilmoittautuminen on käynnissä niin kauan kuin ryhmissä on tilaa. Suurin osa ryhmistä on ollut vuodesta toiseen loppuunmyytyjä ja koska osa ryhmistä on nyt varotoimista johtuen pienempiä, kannattaa ilmoittautumisessa olla nopea!


HUOM! Koronan ehkäisyssä teen myös ryhmissä parhaani hygienian ja turvavälien osalta, mutta osallistujan on ymmärrettävä, että kyse on osittain lajeista, joissa väistämättä joutuu tekemisiin myös muiden ihmisten kanssa. Käytäthän siis omaa harkintaasi jo ilmoittautumisvaiheessa ja teet oman osasi myös taudin ehkäisyssä (käsihygienia, yskimisohjeet, ei oireisena liikkumaan).

 

Klikkaa linkeistä alla ja lue lisää!

PERHETREENIT ja PERHEJOOGA

 

 


LASTEN JA NUORTEN CROSSTRAINING-RYHMÄT

 

 


AIKUISILLE

 

Asiakkaat kertovat

{"title":"Asiakkaat kertovat","show_title":"1","post_type":"testimonials","taxonomy":"","term":"","post_ids":"","course_style":"random","featured_style":"excerpt","masonry":"0","grid_columns":"clear1 col-md-12","column_width":"200","gutter":"30","grid_number":"20","infinite":"0","pagination":"1","grid_excerpt_length":"500","grid_link":"1","css_class":"","container_css":"","custom_css":""}
 • Saara, syksyn 2019 juoksukoululainen

  06 marraskuun,2019 / 0 Comments

  Kiitos ihana Inkeri <3 Aivan huippu juoksukoulu. Opin mitä lähdin harjoittelemaan, tästä on hyvä jatkaa juoksua omatoimisesti 🙂 Sinun tapasi valmentaa on I H A N A <3 Lähde sinäkin ehdottomasti mukaan!! Erittäin "matalan kynnyksen" juoksukoulu. Vaikka aiempaa juoksutaustaa ei ole, niin jokainen tekee pärjää matkassa oman kuntotason mukaan.

 • Minna H.

  25 syyskuun,2017 / 0 Comments

  Ihana, aurinkoinen, lempeä mutta töpäkkä Inkeri! Hauskat perhetreenit! 

 • Oiteli

  25 syyskuun,2017 / 0 Comments

  Tänä aamuna heräsin aiemmin ja kävin ekaa kertaa ikinä pyörälenkillä ennen töiden alkua! Ja tätä ei todellakaan olis tapahtunut ilman Ihmeliikettä ja Inkeriä. ♡

 • Reetta R.

  25 syyskuun,2017 / 0 Comments

  Inkerin ihmeliikkeen yksilövalmennusta takana vajaa 3 kuukautta, senttejä lähteny 29 ? Inkeri saanut minut uskomaan että pystyn ja kykenen. Täysin sohvaperunasta kuoriutui jotain uskomatonta. Tavoitteita täytetty ja suunta selvä. Sitku sitku , mutku mutku muuttunut nytku nytku. Ja päivääkään en oo dietannu. Oon sijoittanut kaikki karkkirahat/ heräteostosrahat/ulkonasyömiset tähän.

 • Anna-Leena

  25 syyskuun,2017 / 0 Comments

  Webinaari oli sen verran vakuuttava, että paikka valmennukseen on jo varattu 🙂

 • Mai

  25 syyskuun,2017 / 0 Comments

  Aloitin reilu vuosi sitten Inkerin Ihmeliikkeen valmennuksessa. Selkäänsä kipuilevasta ihmisraadosta on kuoriutunut liikkuva ihminen, jolle liikunta on muotoutunut melkein päivittäiseksi rutiiniksi, jota ilman ei enää voi tai osaa olla. Matkan varrelle on myös jäänyt -14 kg elopainoa, joka on ollut mielelle valtavan piristävää, puhumattakaan terveydellisistä hyödyistä.

 • Riina

  25 syyskuun,2017 / 0 Comments

  Ihmeliike on antanut perheellemme paljon. ❤ Käytännön neuvoja, tukea ja ohjausta. Ollaan saatu nauttia perhetreeneistä ja yksilöllisemmästä ohjauksesta, joka on parantanut koko perheen hyvinvointia.

 • Ninni

  25 syyskuun,2017 / 0 Comments

  Inkeri ottaa jokaisen asiakaan sydämelleen, antaa työlleen kaikkensa, hän nauttii työstään ja on siinä paras. Jokaisen elämässä pitäisi olla yksi ihmeellinen Inkeri <3

 • Reetta, yksilövalmennettava

  19 elokuun,2017 / 0 Comments

  "Inkeri on parasta mitä rahalla saa."

 • Jenni

  26 kesäkuun,2017 / 0 Comments

  Valmennuksesta sai loistavat eväät tulevaisuuteen. Tärkeintä ehkä oli ymmärtää, etteivät muutokset tapahdu hetkessä - ja jos tapahtuvat, eivät todennäköisesti ole pysyvää sorttia 😉 (Ihmekeho, touko-kesäkuu 2017)

 • Hanne

  15 huhtikuun,2017 / 0 Comments

  "Tämä on ollut tälle vuodelle paras asia hyvinvointini kannalta." (Ihmearki Live, tammi-huhtikuu 2017)

 • Niina

  15 huhtikuun,2017 / 0 Comments

  "Aivan mahtava ja motivoiva ryhmä!" (Ihmearki Live, tammi-huhtikuu 2017)

 • Taina

  24 maaliskuun,2017 / 0 Comments

  "Kiitos! 🙂 Inkeri on parasta mitä minulle on tapahtunut pitkään aikaan. Hän löysi minusta taas elämänilon. <3"

 • Annu

  24 maaliskuun,2017 / 0 Comments

  "Inkerin perhetreenit on ihan parasta, suosittelen kaikille perheille! Ei haittaa yhtään vaikka päällä- saati käsilläseisonta olisi (vielä!) erittäin kaukainen tavoite! Parasta treeneissä on tietysti yhteinen hetki perheen kesken ja se, että jokainen tekee täysillä omien kykyjensä mukaan. Sekä kannustus, hymyt ja hiki! ??️‍♀️?‍♀️?"

 • Taija

  11 maaliskuun,2017 / 0 Comments

  "Kurssin myötä olen saanut lapset enemmän mukaan arkitouhuihin. Ollaan myös perheenä alettu harrastamaan liikuntaa, se on ollut mahtavaa!

 • Riikka

  11 maaliskuun,2017 / 0 Comments

  "Inkeri on inspiroivin persoona! Hienoa, että kurssilla tarjotaan oikeasti toimivia käytännön vinkkejä arkeen."

 • Sanna

  11 maaliskuun,2017 / 0 Comments

  "Joka viikko olen saanut uusia oivalluksia ja ymmärrän omaa käyttäytymistäni paremmin."

 • Minna

  11 maaliskuun,2017 / 0 Comments

  "Videot ja live-lähetykset ovat parasta!"

 • Johanna

  11 maaliskuun,2017 / 0 Comments

  "Kymmenien dieettien jälkeen oma ajattelutapa liikuntaa, syömistä ja KOKO ELÄMÄÄ kohtaan on muuttunut täysin!

Se vähän erilaisempi personal trainer
 © Ihmeliike 2020