Rekisteriseloste

Tietosuojakäytännön tarkoituksena on kertoa, miksi ja miten Palveluntarjoaja (Ihmeliike) kerää henkilötietoja ja mihin tarkoituksiin henkilötietoja käytetään ja luovutetaan. Luethan Tietosuojakäytännön huolellisesti etukäteen ennen Palvelujen käytön aloittamista ja sähköpostilistalle liittymistä.

  • Rekisterinpitäjä

Ihmeliike (Myöhemmin Palveluntarjoaja)

Y-tunnus:
2780002-4

Peipontie 7, 80130 Joensuu

inkeri@ihmeliike.fi / 050-3081213

Palveluntarjoaja on vastuussa siitä, että sen tarjoamassa palveluissa henkilötietojen käsittely toteutuu tämän tietosuojakäytännön ja voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

  • Rekisteriin liittyvä sivusto

www.ihmeliike.fi

  • Tietojen kerääminen

Palveluntarjoaja voi kerätä henkilötietoja seuraavin tavoin: Palveluntarjoaja saa käsittelemänsä henkilötiedot, kun käyttäjä rekisteröityy verkkovalmennukseen tai liittyy sähköpostilistalle.

Nämä henkilötiedot ovat:

-Etunimi

-sähköpostiosoite

-Rekisteröitymistiedot: käyttäjätunnus ja salasana

Henkilökohtaisessa valmennuksessa tiedot ovat:

-Asiakassuhteen ylläpitoa koskevat tiedot; laskutus- ja maksutiedot, tilaustiedot, myyjä- ja kumppanitiedot, asiakaspalautteet, yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaukset, peruutustiedot

-Asiakasyhteydenotot, viestit ja niiden vastaukset

-Yritysasiakkaan henkilö- ja/tai yritystiedot (y-tunnus, sähköpostiosoite, postiosoite, postitoimipaikka ja -numero)

  • Oikeusperuste ja käsittelyn tarkoitus

Palveluntarjoaja kerää tietoja käyttäjistä seuraaviin tarkoituksiin:

(1) Palveluiden tarjoamiseksi ja siihen liittyvän asiakassuhteen hoitamiseksi

Henkilötietojen käsittelyn keskeisenä tarkoituksena on Palveluiden tarjoaminen ja asiakassuhteen hoitaminen ja ylläpitäminen. Tämä henkilötietojen käsittely perustuu ensisijaisesti Palveluntarjoajan ja käyttäjän väliseen sopimussuhteeseen. Tämä koskee muun muassa rekisteröitymisen yhteydessä ja Palvelun käytöstä kertyneitä henkilötietoja sekä yhteydenpitoa Palveluntarjoajan ja käyttäjän välillä.

(2) Markkinointi

Palveluntarjoaja voi lähettää käyttäjille sähköpostia, jossa kerrotaan uusista palveluista, toiminnallisuuksista tai tarjouksista, pyydetään palautetta tai kerrotaan toiminnasta muuten. Sähköpostilistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin kirjeessä mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe) tai suomenkielinen (poistu listalta).

 (3) Palvelun kehitys ja tietoturva

Palveluntarjoaja haluaa tarjota laadukkaita palveluja. Näin ollen tietoja voidaan käyttää myös palvelujen suunnitteluun, kehittämiseen sekä markkinoiden ja käyttäjien analysointiin. Voimme kerätä myös tietoa käynneistä, käyntimääristä ja liikkumisesta Palvelussa evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla tilastointitarkoituksessa koostaaksemme anonyymeja tilastoja, jotka auttavat meitä ymmärtämään, kuinka käyttäjät käyttävät Palvelua ja tekemään siitä käyttäjäystävällisemmin.  Tietoja voidaan käyttää jälleenmarkkinointiin käyttäen Facebookin, Googlen ja sähköpostimarkkinointiin tarkoitettuja työkaluja.

  • Tietojen luovuttaminen ja säilyttäminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja se on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin. Tietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä Tietosuojakäytännössä määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Tämän jälkeen poistamme tiedot paitsi, jos lain tai sopijapuolten sopimukseen perustuvien oikeuksien ja velvollisuuksien mukaan olemme velvollisia säilyttämään tiedot.

  • Maksuliikenteen tiedot

Maksujen välittäjänä toimii Checkout.fi . Joissakin tapauksissa maksujen välitys toteutetaan laskulla. Asiakkaan verkkopankkimaksamisen tai luottokortin tiedot eivät tallennu yrityksen järjestelmiin vaan jäävät maksujenvälityksestä vastaavan yrityksen tietoihin.

  • Oikeudet

Yksittäisellä käyttäjällä (tietosuojalainsäädännön mukaisella rekisteröidyllä) on tietosuojalainsäädännön perusteella seuraavat oikeudet:

• Käyttäjällä on oikeus pyytää Palveluntarjoajalta pääsy käyttäjää itseään koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista tietosuojalainsäädännön rajoissa ja mukaisesti. Käyttäjä voi tarkastella tietojansa kirjautumalla Palveluun käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla.

• Käyttäjällä on oikeus pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä suoramarkkinointiin tietosuojalainsäädännön rajoissa ja mukaisesti;

• Käyttäjällä on oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen eli saada itseänsä koskevat henkilötiedot jäsennellyssä ja yleisesti käytössä olevassa muodossa, ja siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle tietosuojalainsäädännön rajoissa ja mukaisesti;

• Käyttäjällä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos hän katsoo, että lakisääteisiä oikeuksia on rikottu. Suomessa valvovana viranomaisena toimii tietosuojavaltuutettu. Löydät tietosuojavaltuutetun yhteystiedot oheisen linkin kautta.

Yllä mainitut pyynnöt voi lähettää osoitteeseen inkeri@ihmeliike.fi

  • Evästeet

Mikä on eväste?

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat käyttämäsi laitteen selaimeen. Näin yritys pystyy tunnistamaan kävijän, joka vierailee sivustolla useasti. Jokainen eväste vanhenee tietyn ajan kuluttua, riippuen sen käyttötarkoituksesta. Kaupallisten sivustojen tapaan, yritys käyttää omilla sivuillaan evästeitä.  Käyttämällä yrityksen sivustoja annat suostumuksen evästeiden käyttöön tällä sivustolla kuvatulla tavalla.

  • Tietosuojakäytännön muuttaminen

Palveluntarjoaja pidättää oikeuden muuttaa ja päivittää tätä Tietosuojakäytäntöä. Jos teemme muutoksia tähän Tietosuojakäytäntöön, lisäämme tiedon asiasta internetsivustollemme, josta käyttäjä löytää myös uusimman version Tietosuojakäytännöstä.

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 28.3.2019

Se vähän erilaisempi personal trainer
 © Ihmeliike 2019