Perhe -personal training

Teidän perheelle Joensuun seudulla
Teidän perheelle oma personal trainer?

PERHE -PERSONAL TRAINING

Kevään 2019 valmennuspaikat ovat täynnä. Jos toivot valmennukseeni kesällä, otathan yhteyttä hyvissä ajoin.

 

Ihmeliike tarjoaa ensimmäisenä Suomessa erityisesti perheille tarkoitettuja personal trainer-palveluja. Hyvinvointivalmentaja Inkeri Tiitinen on erikoistunut perheiden hyvinvointiin ja on koulutettu lastenliikunnan ohjaaja ja lisensioitu personal trainer. Mitä, jos teidän perheellänne olisi oma personal trainer?

 

 

 

Perheille tarkoitettu personal training eli perhevalmennus auttaa sinua ja perhettäsi omissa tavoitteissanne. Tavoitteet voivat olla lapsen tai vanhemman ylipainoon puuttuminen, terveellisempien elämäntapojen lisääminen tai vaikka perheen yhteisten pelisääntöjen parantaminen. Huomioithan, että osa tapaamisista käydään ainoastaan aikuisten kesken, lapset pääsevät mukaan itse toteutukseen positiivisessa hengessä!
Paketti sisältää henkilökohtaisia tapaamisia koko perheenä ja aikuisten kesken, suunnittelua, käytännön harjoittelua, selkeitä tehtäviä sekä motivointia. Jokainen kokonaisuus suunnitellaan juuri teidän perheenne solmukohtien ympärille.
 
Palveluun sisältyy:
+ Alkukartoitus
+ Tavoitteiden asettaminen personal training-jaksolle ja ja suunnitelma niihin pääsemiseksi
+ Tapaaminen (1,5h) joka toinen viikko eri teemoilla
+ Tilannekatsaus 1-2 kuukauden kuluttua viimeisestä tapaamisesta
+ Konkreettisia kirjallisia työkaluja arjen helpottamiseksi
+ Yhteisiä kotitehtäviä ja tietoa arjen paremmista valinnoista
Paketti voi tavoitteiden mukaan sisältää esimerkiksi:
+ Perheen ruokavalion analysointi ruokapäiväkirjojen avulla
+ Aikuiselle/nuorelle tehty kuntosaliohjelma
+ Terveellisten ruokien kokkausta yhdessä koko perheen kanssa
+ Lajikokeiluja lapsen kanssa
+ Uusien arjenhallinnan menetelmien kokeilua

 

Tilaa teidän perheelle Perhe-personal training -palvelu joko 3 kk:n (129,90 €/kk) tai 6 kk:n (114,90 €/kk) pakettina. Kätevimmin tilaat, kun klikkaat yhteydenottolomakkeelle, niin otan sinuun yhteyttä tuota pikaa ja sovimme ilmaisen alkukartoituksen!

Ota yhteyttä / tilaa palveluita

Perhe -personal training (Joensuun seudulla)

{"title":"Perhe -personal training (Joensuun seudulla)","show_title":"1","post_type":"product","taxonomy":"","term":"","post_ids":"2645, 2644","course_style":"recent","featured_style":"general","masonry":"0","grid_columns":"clear1 col-md-12","column_width":"200","gutter":"30","grid_number":"2","infinite":"0","pagination":"0","grid_excerpt_length":"100","grid_link":"1","css_class":"","container_css":"","custom_css":""}
Se vähän erilaisempi personal trainer
 © Ihmeliike 2019