• LOGIN
  • Ostoskori on tyhjä.

Ihmeliikkeen palvelut

Mitä saisi olla?
Täältä löydät Ihmeliikkeen palvelut kategorioihin jaoteltuina. Palvelut ovat ostettavissa tältä sivustolta kunkin tuotesivun kautta tai verkkokaupastamme.

Yksilö- ja perhe -personal trainer-palveluista tehdään asiakkaan kanssa 6-12 kuukauden sopimukset ja niiden maksu hoidetaan perinteiseen tapaan laskulla. PT-palveluihin liittyen ota siis yhteyttä, niin sovitaan aika ilmaiseen kartoitukseen 🙂
Maksuliikenteen verkkokauppamme ja Sinun välilläsi hoitaa markkinoiden luotettavin suomalainen verkkomaksamisen edelläkävijä Checkout Finland Oy, joka on osa OP-Pohjola -ryhmää. Sähköisiksi maksuvälineiksi käyvät kotimaisten pankkien verkkomaksut sekä Visa- ja MasterCard -kortit.
Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi sekä Eazybreak. Jos haluat maksaa kyseisillä työsuhde-eduilla, ota yhteyttä!

 

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Verkkovalmennukset

{"title":"Verkkovalmennukset","show_title":"1","post_type":"product","taxonomy":"","term":"","post_ids":"3654, 3268, 4542","course_style":"recent","featured_style":"excerpt","masonry":"0","grid_columns":"clear3 col-md-4","column_width":"200","gutter":"30","grid_number":"6","infinite":"0","pagination":"0","grid_excerpt_length":"250","grid_link":"1","css_class":"","container_css":"","custom_css":""}

Nuorten/lasten Personal Training

Yksilö- ja perhe -personal training

Se vähän erilaisempi personal trainer
 © Ihmeliike 2021