Close

Mitä saisi olla?

ihmeliikkeen palvelut liikuntapalvelut joensuu

Täältä löydät Ihmeliikkeen palvelut kategorioihin jaoteltuina. Palvelut ovat ostettavissa tältä sivustolta kunkin tuotesivun kautta verkkokaupastamme.

Yksilö-, nuorten ja perhe -personal trainer -palveluista tehdään asiakkaan kanssa 3-12 kuukauden sopimukset ja niiden maksu hoidetaan perinteiseen tapaan laskulla. PT-palveluihin liittyen ota siis yhteyttä, niin sovitaan aika ilmaiseen kartoitukseen!

Personal trainer

Ihmeliike tarjoaa yksilöllistä personal trainigiä Sinulle lähtötasostasi riippumatta. Erityisesti autan liikunnan aloittajia, liikunnan kanssa epävarmoja ja liikunnan kolhimia. Valmennan myös uutta suuntaa treenaukseen etsiviä nuoria sekä aktivointia yhteisessä liikunnassa kaipaavia perheitä.

Liikkeelle!

Liikkeelle! on tuoteperhe liikunnan aloittelijoille ja liikunnan kolhimille. Nämä tuotteet ovat suunniteltu siten, että ne palvelevat mahdollisimman montaa erilaista kehoa ja mieltä. Tuotteet ovat siis turvallisia sekä fyysisesti että psyykkisesti ja skaalattavissa hyvin monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Pysyvä muutos

Pysyvä muutos -tuoteperhe tarjoaa sinulle valmennuksia ja tuotteita, joiden keskiössä ovat hyvinvointitaitojen opettelu, soveltamisen harjoittelu sekä sellaiset työkalut, joilla voit tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen ilman takertumista myyttiseen tahdovoimaan ja selkärankaan.

Maksuliikenteen verkkokauppamme ja Sinun välilläsi hoitaa markkinoiden luotettavin verkkomaksamisen edelläkävijä Paytrail Oyj. Maksuvälineiksi käyvät kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut, Visa- ja MasterCard -kortit ja mobiilimaksutavat Pivo, Siirto ja MobilePay. Osamaksutavoista käyvät Jousto, OP Lasku ja Walley.

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi, Edenred sekä Eazybreak. Jos haluat maksaa kyseisillä työsuhde-eduilla, ota yhteyttä!

liikuntapalvelut joensuussa ihmeliike