• LOGIN
 • Ostoskori on tyhjä.

Muut ihmeelliset palvelut

Personal Inkeri palveluksessanne
Ihmeliikkeen palveluita Sinulle, teille tai tapahtumaasi

MUUT IHMEELLISET PALVELUT

Kaipaatko itsellesi tai vaikkapa lahjaksi kuntosaliohjelmaa? Tai etsitkö tilaisuuteesi luennoitsijaa? Entä haluaisitko buukata Inkerin vetämään liikunnallista lasten sirkuspajaa tapahtumaasi? Tai mietitkö tyhy-päivään liikunnallista ohjelmaa? Lähetä viestiä, niin jutellaan tarkemmin!
Asiakkaat kertovat

{"title":"Asiakkaat kertovat","show_title":"1","post_type":"testimonials","taxonomy":"","term":"","post_ids":"","course_style":"random","featured_style":"excerpt","masonry":"0","grid_columns":"clear1 col-md-12","column_width":"200","gutter":"30","grid_number":"4","infinite":"0","pagination":"1","grid_excerpt_length":"500","grid_link":"1","css_class":"","container_css":"","custom_css":""}
 • Saara, syksyn 2019 juoksukoululainen

  06 marraskuun,2019 / 0 Comments

  Kiitos ihana Inkeri <3 Aivan huippu juoksukoulu. Opin mitä lähdin harjoittelemaan, tästä on hyvä jatkaa juoksua omatoimisesti 🙂 Sinun tapasi valmentaa on I H A N A <3 Lähde sinäkin ehdottomasti mukaan!! Erittäin "matalan kynnyksen" juoksukoulu. Vaikka aiempaa juoksutaustaa ei ole, niin jokainen tekee pärjää matkassa oman kuntotason mukaan.

 • Minna H.

  25 syyskuun,2017 / 0 Comments

  Ihana, aurinkoinen, lempeä mutta töpäkkä Inkeri! Hauskat perhetreenit! 

 • Oiteli

  25 syyskuun,2017 / 0 Comments

  Tänä aamuna heräsin aiemmin ja kävin ekaa kertaa ikinä pyörälenkillä ennen töiden alkua! Ja tätä ei todellakaan olis tapahtunut ilman Ihmeliikettä ja Inkeriä. ♡

 • Reetta R.

  25 syyskuun,2017 / 0 Comments

  Inkerin ihmeliikkeen yksilövalmennusta takana vajaa 3 kuukautta, senttejä lähteny 29 ? Inkeri saanut minut uskomaan että pystyn ja kykenen. Täysin sohvaperunasta kuoriutui jotain uskomatonta. Tavoitteita täytetty ja suunta selvä. Sitku sitku , mutku mutku muuttunut nytku nytku. Ja päivääkään en oo dietannu. Oon sijoittanut kaikki karkkirahat/ heräteostosrahat/ulkonasyömiset tähän.

Se vähän erilaisempi personal trainer
 © Ihmeliike 2020