Close

Liikuntaan kiinni kuukaudessa -verkkovalmennus

Haluatko menetelmän, jolla varmistat liikunnan pysymisen elämässäsi sinulle sopivalla tavalla ja juuri niillä resursseilla, joita sinulla on käytössäsi?

Liikuntaan kiinni kuukaudessa on neljän viikon verkkovalmennus, joka on tarkoitettu sinulle, joka jostain syystä et ole saanut liikuntaa pysyväksi osaksi omaa arkeasi.

Ilmoittautuminen päättyy

Päivän
Tunnin
Minuutin
Sekunnin

päästä!

Olet saattanut kokeilla monenlaista saadaksesi liikunnan osaksi elämääsi: erilaiset haasteet ja valmennukset, ohjelmat ja uuden vuoden lupaukset, salikortin hommaaminen.


Niitä on saattanut jaksaa suorittaa useita viikkoja, ehkä kuukausiakin. Ja sitten tulee eteen kaikenlaista: arki, lasten sairastumiset, väsymys, pettymys…
Ja liikkuminen taas jää.


Tämä johtuu yleensä siitä, että liikuntasuunnitelmasi on sellainen, joka vaatii sinulta liikaa. Se vaatii aikaa, se vaatii energiaa, se vaatii jaksamista ja aikatauluttamista.

Nimetön suunn.malli

Mitä jos liikunta palvelisi sinun elämääsi eikä toisin päin?

Mitä jos liikunta sopisi arkeesi niin, että sinun ei tarvitse tehdä kohtuuttoman suuria muutoksia?

Mitä jos pääsisit liikkumiseen kiinni niillä voimavaroilla joita sinulla on juuri nyt?

Nimetön suunn.malli

Liikuntaan kiinni kuukaudessa -verkkovalmennus avaa taas ovensa sunnuntaina 29.1.2023.

Mielestäni on äkkiseltään hankala keksiä mitään kritiikkiä, koska tämä oli paras valmennus, missä olen ikinä ollut!

Leila / kevät 2022

Tunnistatko sinä itsesi näistä kuvauksista?

…Olet kyllästynyt siihen, että aina aloitat alusta ja aina uudelleen alusta löytämättä liikuntarutiinia.


...Tiedät mitä ”pitäisi tehdä”. Sinulla saattaa olla salikortti, juoksuohjelma ja suositukset hallussa, mutta liikunta on silti hyvin epäsäännöllistä.


…Koet liikunnan hankalaksi tai epämukavaksi. Sinulla saattaa olla huonoja kokemuksia liikkumisesta tai epäonnistumisen kokemuksia valmennuksista. Et ehkä koe olevasi liikunnallinen, tarpeeksi hyväkuntoinen tai ajattelet ylipainon estävän sinua liikkumasta.

Nimetön suunn.malli (1)
pysyvä muutos elämäntapaasi

Löydä oma tapasi liikkua

Hei! Minun nimeni on Inkeri Tiitinen. Tie hyvinvoinnin ammattilaiseksi alkoi noin viisitoista vuotta sitten toiveista saada raskauksien aikana kertynyttä huomattavaa ylipainoa pois. Ensimmäiselle lenkilleni lähdin villapaidassa ja Adidaksen vanhoissa nappiverkkareissa. Minulla oli niin kuuma, että hiki valui selkääni pitkin kenkiin asti. Painonpudotusajatus jäi onneksi nopeasti taka-alalle, kun tajusin, että olin löytänyt todellisen aarteen elämääni.

Minä en joskus uskonut, että minun olisi mahdollista olla liikunnallinen. ”Liikunnan harrastaminen” ei ollut minua varten, en ollut ”liikunnallinen”, minulla oli ylipainoa, suuret rinnat tuottivat kipua ja en löytänyt omaa tapaani liikkua.

Kunnes jotakin muuttui.

Muutos vaati todellisen ajattelutavan täyspyöräytyksen. Liikunnan saaminen osaksi elämää vaati joko-tai -ajattelun hylkäämisen ja uusien työkalujen kehittämisen.

Nopean muutoksen osaa tehdä jokainen, mutta pysyvään muutokseen ei päästä tsempillä ja itsekurilla.

Nimetön suunn.malli (1)

Saanko auttaa sinuakin?

Koen, etten ole aikoihin saavuttanut liikunnallisesti näin isoja ja merkittäviä harppauksia, aidosti nauttien niistä! Ne uskomattomat hyvänolon tunteet, joita saavutin, kun pystyinkin johonkin, mihin en ollut todellakaan uskonut pystyväni. Oli ihanaa saada onnistumisen kokemuksia, haastaa itseäni ja voittaa itseni! Uskon, että näitä kokemuksia saan vielä rutkasti lisää lähitulevaisuudessa tämän juoksukoulun oppien myötä.

Minna / kevät 2020

Vaikka itsellä oli haasteita aikataulun kanssa niin en voi muuta kuin kehua. Helpot harjoitteet ja oikeasti kerrankin sellaisia ohjeita ja harjoitteita mitä pystyi tekemään ilman juoksukokemusta tai sitä ettei ollut jo valmiiksi juoksukunnossa. Inkerin videot ja tehtävät olivat motivoivia ja ne pitivät intoa yllä läpi viikkojen.

Terhi / kevät 2020

Kiitos ihana Inkeri ❤ Sinun tapasi valmentaa on I H A N A ❤

Miksi sinun tulisi luottaa juuri tähän valmennukseen? Mitä erilaista tämä verkkovalmennus tarjoaa sinulle verrattuna muihin vastaaviin valmennuksiin. Mitä sinä HYÖDYT tästä valmennuksesta?

Suuri osa meistä on nähnyt ne valmennukset, jotka perustuvat tietynlaisiin sääntöihin ja ohjeisiin, joita ”ei tarvitse kuin noudattaa”.


Ovatko tällaiset valmennukset tuoneet elämääsi PYSYVIÄ muutoksia? Todennäköisesti eivät. Alku sujuu hyvin, innostus voi kantaa monen viikon yli, mutta sitten arki iskee peliin ja jaksaminen loppuu ja liikunta hiipuu.


Ja valitettavasti monet tämän jälkeen vielä moittivat itseään siitä, että heidän itsekurinsa ei riittänyt tapojen ylläpitämiseen.


Vastaus ei ole siis itsekurissa, vaan sellaisten työkalujen harjoittelussa, joilla saat itse skaalattua liikuntaa sinulle sopivaksi.

Nimetön suunn.malli (2)

Liikuntaan kiinni kuukaudessa -verkkovalmennuksessa opit ennen kaikkea psyykkisiä työkaluja, joilla pysyvä muutos on mahdollinen.


Valmennuksessa saat myös aloittelijalle sopivat treenit sekä aloittelijalle suunnatun juoksuohjelman, joilla voit turvallisesti aloittaa juoksu- ja liikuntaharrastuksen ja jatkaa sitä valmennuksen jälkeenkin.


Tähän valmennukseen kuuluu joka viikko myös yhteinen webinaari, jossa pääset kysymään mieltäsi painavia kysymyksiä.


Et enää vitkuttele ja siirrä omaa hyvinvointiasi hamaan tulevaisuuteen, vaan saat apua liikunnan aloittamiseen juuri nyt.

Nimetön suunn.malli (2)

Tässä konkreettinen lista siitä, mitä sinä saat valmennuksesta:

Tämän kaiken saat hintaan 0-120€

Valmennuksen hinta on sinun määriteltävissäsi.

Sovellan tuotteilleni uudenlaista hinnoittelutapaa – ”Maksa sen verran kuin haluat tai pystyt”.

 

 

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit itse valita tuotteelle tai palvelulle sen hinnan, jonka haluat tai pystyt siitä maksamaan.

 

Joissakin fyysisissä tuotteissa on kuitenkin minimihinta, jolla sisäänostohinta ja postikulut katetaan.

 

Tämä maksumalli on käytössä kaikissa muissa tuotteissa paitsi henkilökohtaisissa valmennuksissa.

 

Tällä maksumallilla haluan tehdä tuotteistani ja palveluista mahdollisimman saavutettavan ja aidosti jokaiselle mahdollisen. Olen ohjannut kuitit suoraan kirjanpitoon, joten minä yrittäjänä ja palveluntarjoajana en halua, enkä saa tietää, mitä juuri sinä olet palveluista maksanut. Maksa siis täysin huoletta se, mitä haluat ja mitä sinun on mahdollista maksaa!

 

Tämän tuote on arvoltaan 99,90€, mutta sinä maksat oman päätöksesi mukaan.

 

Ohjaan 5% kaikista tämän maksumallin tuotteista saaduista voitoista lyhentämättömänä Syömishäiriöliitto SYLI ry:lle.

Haluatko liikuntaan kiinni seuraavan kuukauden aikana?


Jos olet tosissasi valmis ja haluat aloittaa liikkumisen ja pysyvään muutokseen tähtäävien työkalujen harjoittelemisen, minä olen tosissani auttamassa myös sinua. Jos taas et oikeasti halua, tämä valmennus ei ole sinua varten ja voit hyvillä mielin lopettaa pohtimisen.

Jos mielessäsi pyörii ajatuksia, kuten: ”Nyt ei ole oikea aika” tai ”Nyt en jaksa panostaa tällaiseen valmennukseen”, on tämä ajatusmaailmasi todennäköisesti osa sitä ongelmaa, miksi liikunta ei vielä pysyvänä osana arkeasi. Kyse ei ole itsekurista tai päätöksestä, kyse on harjoittelusta.

Tässä valmennuksessa etsitään keinot, jolla sinä pystyt tekemään muutoksen riippumatta siitä, kuinka paljon sinulla on voimavaroja käytössäsi.

Minulle on sydämen asia tehdä toimivia tuotteita, jotka auttavat sinua tekemään muutoksen elämässäsi.

Siksi haluan tarjota sinulle 100 % tyytyväisyystakuun. Jos kuuntelet luennot läpi ja teet harjoitukset, mutta et silti näe positiivisia tuloksia, saat kaikki rahasi takaisin. Laitat vaan minulle viestiä, niin palautan rahasi.

Nimetön suunn.malli (3)

Kuka sinua valmentaa?

valmentaja kahvakuulan kanssa

Minä olen Inkeri Tiitinen, sinun valmentajasi (lisensioitu PT, kuntosaliohjaaja, hyvinvointivalmentaja, lasten liikunnan ohjaaja) ja erikoistunut auttamaan liikunnan aloittajia, liikunnan kolhimia ja dieettikulttuurin uhreja luomaan pysyviä muutoksia elämäänsä.


Elämäntehtävänäni on auttaa sinua luomaan muutoksen elämääsi hitaasti, mutta varmasti ja sinua kuunnellen.


Näytän sinulle mitä ajattelumallien muutoksella ja mustavalko-ajattelun unohtamisella saa aikaan, kun omalle kehittymiselleen antaa elämässään jalansijaa.


Minun vahvuuteni on motivointi ja liikuntaa vasta aloittavien ihmisten auttaminen.


Kukaan ei tee mitään täydellisellä liikuntaohjelmalla, jos liikkumaan ylipäätään tuntuu mahdottomalta lähteä. Minä olen ollut sinun tilanteessasi ja nyt minä kuljen tämän matkan sinun kanssasi. Minä olen sinun henkilökohtainen valmentajasi koko valmennuksen ajan.

Täytyy sanoa, että valmennus yllätti minut aivan kokonaan. Olin niin tottunut (ja kyynistynyt?) muiden verkkokursseihin, että ehkä alitajuisesti ajattelin tämänkin valmennuksen menevän samaa rataa. No kuten näet, ei mennyt! Sinulla on ihan uskomaton kyky saada ihmiset näkemään koko elämäntapamuutoksen (kuinkahan monta minäkin oon aloittanut?) ihan toisessa, TOIMIVASSA, valossa. Kaikkien tulisi käydä tämä valmennus!

palaute Ihmeminä-valmennuksesta 2021
Nimetön suunn.malli (3)

Kyllä, haluan tehdä liikunnasta pysyvän osan arkeani!

Nimetön suunn.malli (3)

Maksun yhteydessä luodaan tunnus Ihmeliikkeen sivustolle, josta löydät valmennusmateriaalit sunnuntaista 29.1.2023 alkaen. Saat minulta henkilökohtaisesti sähköpostia ennen valmennuksen aloittamista.

Meillä käy myös seuraavat liikuntaedut: Smartum, Eazybreak, ePassi, Tyky-seteli ja Edenred. Jos haluat käyttää liikuntaetuasi tähän valmennukseen, laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta.

P.S. Jäitkö vielä miettimään, onko tämä valmennus sinua varten? Haluatko jutella sisällöstä ennen sen ostamista? Voit lähettää minulle kysymyksiä osoitteeseen inkeri@ihmeliike.fi tai 050-3081213.

Suosittelen. Valmennus oli toteutettu lempeällä otteella, ja valmennuksen rytmitys oli järkevä. Sain omaan tekemiseen enemmän suunnitelmallisuutta, ja olemaan armollisempi itseäni kohtaan, jos aina ei pystynytkään suunniteltua tekemään. Lisäksi ohjeita pystyy soveltamaan myös jokaisella muulla elämän osa-alueella kuin vain liikunnassa.

palaute keväältä 2022

Valmennuksen arvo on 99,90€.

Sovellan kuitenkin tuotteilleni uudenlaista hinnoittelutapaa – ”Maksa sen verran kuin haluat tai pystyt”.

 

 

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit itse valita tuotteelle tai palvelulle sen hinnan, jonka haluat tai pystyt siitä maksamaan.

 

Tällä maksumallilla haluan tehdä tuotteistani ja palveluista mahdollisimman saavutettavan ja aidosti jokaiselle mahdollisen. Olen ohjannut kuitit suoraan kirjanpitoon, joten minä yrittäjänä ja palveluntarjoajana en halua, enkä saa tietää, mitä juuri sinä olet palveluista maksanut. Maksa siis täysin huoletta se, mitä haluat ja mitä sinun on mahdollista maksaa!

 

Ohjaan 5% kaikista tämän maksumallin tuotteista saaduista voitoista lyhentämättömänä Syömishäiriöliitto SYLI ry:lle.

Valmennuksen voi myös maksaa kaikilla yleisimmillä liikuntaeduilla! Laita minulle viestiä, jos haluat käyttää osamaksua tai etuutta.

Valmennusvideot ja tehtävät vievät aikaa noin tunnin per viikko.

 

Pääpaino on tietenkin niissä oikeissa konkreettisissa teoissa ja muutoksissa, joita arjessa tehdään.

 

 

Mielestäni valmennukseen kannattaa suhtautua kuin pt-tapaamiseen tai hierontakäyntiin ja laittaa se tunti viikottain kalenteriin, jolloin valmennuksesta saa eniten irti.

5.   Vaikka valmennuksen mukana tulee sekä kotitreeniohjeet ja bonuksena myös juoksuohjelma, tämä ei ole treenivalmennus.

 

Tässä valmennuksessa keskitytään siihen, että MITEN liikunta saadaan osaksi sinun arkeasi ja kuinka se palvelee sinua, ei siihen, että minä kertoisin sinulle MITÄ sinun tulee tehdä.

 

Eli miten oikeasti saada kaikki se tieto, jota sinulla jo on, sovellettua juuri sinun elämääsi. Jos sinulla siis jo on treeniohjelma tai valmennus, voit totta kai liikkua sen mukaan JA saada tästä valmennuksesta työkalut siihen, että aloittamasi muutos kestää.

Tässä yksi onnistuminen viime kevään ryhmästä:

 

”Suosittelen lämpimästi. Olen löytänyt liikunnan ilon, ja osaan myös treenata järkevästi, sekä suunnitella tulevien viikkojen treenit, mikä on minulle ollut aina muiden valmennusten jälkeen lopettamisen paikka. Vaikka nyt on valmennuksen viimeinen viikko, niin odotan innolla jo tulevaa viikkoa, jotta pääsee liikkumaan ja treenaamaan!”

 

Yleisimmät palautteet ovat koskeneet erityisesti sellaisten mielen työkalujen oppimista, joita voi käyttää kaikkeen muuhunkin elämässä.

 

Liikunnallisia tuloksia? En tiedä, enkä osaa arvailla, koska se ei ole olennaista, että mitä kuukauden aikana tapahtuu kehossa.

 

 

On olennaista, että opit sellaiset metodit, jolla liikunta saadaan pysyväksi osaksi elämää. Se on prosessi, jossa myös kunnon kohentuminen seuraa perässä.

Tämä on todella yleinen huoli ja ymmärrän kyllä miksi. Ja tämä koko huolen olemassaolo on yksi syy, miksi olen luonut tämän valmennuksen.

 

Koko valmennus käsittelee työkaluja, jolla opit, että MITEN pitää liikkuminen osana elämää, vaikka elämäntilanteet vaihtelevat. Paneudutaan siis juuri niihin asioihin, joilla tulevaisuudessa asiat eivät jäisi kesken, vaan osaisit skaalata niitä sinun elämääsi sopivaksi.

 

 

Sinulla on pääsy valmennuksen materiaaleihin ikuisesti, joten voit todellakin käydä valmennusta omaan tahtiisi ja palata siihen myöhemmin.

Jos tunnistat itsesi itsesi edes osittain
seuraavasta listasta, takaan, että minulla ja valmennuksella on sinulle
annettavaa:

 

…olet kyllästynyt siihen, että aina aloitat alusta ja aina uudelleen alusta löytämättä liikuntarutiinia

 

…tiedät mitä ”pitäisi tehdä”. Sinulle jolla saattaa olla salikortti, juoksuohjelma ja suositukset hallussa, mutta liikunta on silti hyvin epäsäännöllistä.

 

…kokee liikunnan hankalaksi tai epämukavaksi. Sinulle, jolla on huonoja kokemuksia liikkumisesta tai epäonnistumisen kokemuksia valmennuksista.

Sanoisinko näin, että puhelimeeni kyllä mahtuu viestejä! On siis aina mahdollisuus aina laittaa minulle suoraan viestiä ja vastaan henkilökohtaisesti.

Jos sinulla on kysymys, johon en ole vielä vastannut, laita viestiä ja kysy! Voit myös laittaa whatsapp-viestin ja vastaan sinulle henkilökohtaisesti päivänä. inkeri@ihmeliike.fi / 0503081213