Close

Liikkeelle! Aloittelijan juoksukoulu -verkkovalmennus, syksy 2022

Sinulla on unelma juoksemisesta -Minulla on keinot jolla saavutat sen.

Liikkeelle -juoksukoulu on kahdeksan viikon verkkovalmennus, joka on tarkoitettu liikunnan aloittajille, jotka haluavat aloittaa liikuntaharrastusta juoksemalla sekä peruslihaskuntoharjoittelulla.  Sinulla ei siis tarvitse olla minkäänlaista juoksu- tai liikuntakokemusta. Joustavat vaatteet, lenkkarit ja halu kehittyä riittää!

Ajatteletko sinä, että jostain syystä juoksu ei ole sinua varten?

Et koe olevasi liikunnallinen, tarpeeksi hyväkuntoinen tai ajattelet ylipainon estävän sinua juoksemasta?

Minä en joskus uskonut, että minun on mahdollista juosta. Juoksu ei ollut minua varten, en ollut ”liikunnallinen”, minulla oli ylipainoa, suuret rinnat tuottivat kipua jokaisella juoksuaskeleella.

Minulla oli kuitenkin salainen haave olla sellaisessa kunnossa, että pystyisin juoksemaan.

Unelma juoksemisesta

Hei! Minun nimeni on Inkeri Tiitinen. Tie hyvinvoinnin ammattilaiseksi alkoi noin viisitoista vuotta sitten toiveista saada raskauksien aikana kertynyttä huomattavaa ylipainoa pois. Ensimmäiselle lenkilleni lähdin villapaidassa ja Adidaksen vanhoissa nappiverkkareissa. Minulla oli niin kuuma, että hiki valui selkääni pitkin kenkiin asti. Painonpudotusajatus jäi nopeasti taka-alalle, kun tajusin, että olin löytänyt todellisen aarteen elämääni.

Kahden vuoden kuluttua tuosta juoksin ensimmäisen maratonini, olin löytänyt keinon hallita dissosiaatiohäiriötäni ja ennen kaikkea -löytänyt ikuisen roihuavan rakkauden liikkumista kohtaan.

Minulle juoksu siis oli käänteentekevä asia elämässäni, mutta tietenkään se ei kaikille sitä ole. Haluan vain sanoa, että myös sinä voit saavuttaa oman unelmasi juoksemisesta, oli se unelma sitten kiva harrastus tai tavoitteellinen tapa kehittää kuntoa.


Palautetta Liikkeelle! aloittelijan juoksukoulu -verkkovalmennuksesta

”Juoksukoulu oli ihan mahtava. Oli ihana huomata miten oma kunto kehittyi lopulta aika lyhyessäkin ajassa. Parasta oli Inkerin kannustava tuki ja se, että oli joku jonka kanssa jakaa onnistumisen kokemuksia. :D” Hanna /kevät 2020

”Hyvä kannustustapa, ymmärtävä ja sopivasti eteenpäin tuuppiva. En oikeastaan tajunnutkaan, että tarvitsin nimenomaan sitä armollisuutta itseä kohtaan juoksussa. Aiemmat juoksuputkeni ovat katkenneet siihen itkupotkuraivariin, jossa inhoan itseäni kun mikään ei tunnu onnistuvan. Nyt en enää pelkää etukäteen sitä hetkeä ja uskallan armollisesti kuunnella kehoa. En myöskään pelkää hidastaa tahtia, koska ymmärsin, ettei se ole heikkoutta vaan oman kehon kuuntelemista. Ja kun kehoa kuuntelee, se palkitsee ja jaksaa enemmän.” Siiri /kevät 2020

”Koen, etten ole aikoihin saavuttanut liikunnallisesti näin isoja ja merkittäviä harppauksia, aidosti nauttien niistä! Ne uskomattomat hyvänolon tunteet, joita saavutin, kun pystyinkin johonkin, mihin en ollut todellakaan uskonut pystyväni. Oli ihanaa saada onnistumisen kokemuksia, haastaa itseäni ja voittaa itseni! Uskon, että näitä kokemuksia saan vielä rutkasti lisää lähitulevaisuudessa tämän juoksukoulun oppien myötä.” Minna / kevät 2020

”Vaikka itsellä oli haasteita aikataulun kanssa niin en voi muuta kuin kehua. Helpot harjoitteet ja oikeasti kerrankin sellaisia ohjeita ja harjoitteita mitä pystyi tekemään ilman juoksukokemusta tai sitä ettei ollut jo valmiiksi juoksu kunnossa. Inkerin videot ja tehtävät motivoivia ja piti intoa yllä läpi viikkojen.” Terhi / kevät 2020

Lähde ehdottomasti mukaan!! Erittäin ”matalan kynnyksen” juoksukoulu. Vaikka aiempaa juoksutaustaa ei ole, niin jokainen tekee pärjää matkassa oman kuntotason mukaan

Kiitos ihana Inkeri <3 Aivan huippu juoksukoulu. Opin mitä lähdin harjoittelemaan, tästä on hyvä jatkaa juoksua omatoimisesti 🙂 Sinun tapasi valmentaa on I H A N A ❤


Miksi sinun tulisi luottaa juuri tähän valmennukseen? Mitä erilaista tämä juoksukoulu tarjoaa sinulle verrattuna muihin juoksukouluihin? Mitä sinä HYÖDYT valmennuksesta?

Minä olen kyllästynyt nykyajan verkkovalmennusbisnekseen, jossa tarjotaan pelkästään tietoa, mutta toteutus ja soveltaminen jää asiakkaan vastuulle. Siksi tämäkin valmennus sisältää henkilökohtaisen tuen. Minä otan sinuun yhteyttä joka ikinen viikko koko valmennuksen ajan.

Liikkeelle! -Juoksukoulussa opit juoksutekniikan perusteet ja tutustut juoksun maailmaan sekä parannat peruskuntoasi. Valmennuksessa saat aloittelijalle suunnatun juoksuohjelman, jolla voit turvallisesti aloittaa juoksu- ja liikuntaharrastuksen ja jatkaa sitä valmennuksen jälkeenkin.

Tämä juoksukoulu ei unohdu sähköpostien sekaan tai valmennusalustalle, koska minä otan sinuun yhteyden henkilökohtaisesti joka viikko. Pohdimme siis yhdessä ongelmakohdat ja skaalaamme tarvittaessa ohjelmaa sinulle sopivaksi.

Et enää vitkuttele ja siirrä omaa hyvinvointiasi hamaan tulevaisuuteen, vaan saat apua liikunnan aloittamiseen juuri nyt.

Tässä konkreettinen lista siitä, mitä sinä saat kertamaksusi hinnalla

  • Liikkeelle! -juoksukoulu verkossa -valmennuksen, joka sisältää kahdeksan viikon ohjelman juoksuharrastuksen aloittamiseen.
  • Henkilökohtaisen yhteydenoton minulta joka ikinen viikko. Tarvittaessa skaalaamme juoksuohjelmaa sinulle sopivaksi ja pidämme huolen, että tämä valmennus ei jää kesken.
  • Bonuksena Ihmekuukausi-motivaatiovalmennus (arvo 59,90€) niihin hetkiin, kun motivaatio takkuilee. Tämän valmennuksen voit antaa lahjaksi myös jollekin toiselle.

Valmennuksen hinta on 99,90€ (sis. alv 24%) 


Haluatko oppia juoksemaan ja löytämään liikunnan ilon?

Jos olet tosissasi valmis ja haluat aloittaa liikkumisen ja juoksemisen harjoittelemisen, minä olen tosissani auttamassa myös sinua. Jos taas et oikeasti halua, tämä valmennus ei ole sinua varten ja voit hyvillä mielin lopettaa pohtimisen.

Päätös on nyt edessäsi. Voit päättää nyt panostaa itseesi ja lähteä etsimään kanssani uudenlaista liikunnan iloa kahdeksan viikkoa tai voit päättää jatkaa samalla mallilla kuin tähänkin asti.

On kahdenlaisia ihmisiä. Niitä jotka päättävät aloittaa oman elämätapamuutoksensa “maanantaina” tai poikkeustilanteen jälkeen ja niitä jotka päättävät ottaa vastuun omasta elämästään nyt ja astuvat rohkeasti ensimmäisen askeleen. Puolikas askelkin riittää.


100 % tyytyväisyystakuu

Minulle on sydämen asia tehdä toimivia tuotteita, jotka auttavat sinua tekemään muutoksen elämässäsi.

Siksi haluan tarjota sinulle 100 % tyytyväisyystakuun. Jos kuuntelet luennot läpi ja teet harjoitukset, mutta et silti näe positiivisia tuloksia kehityksessäsi, saat kaikki rahasi takaisin. Laitat vaan minulle viestiä, niin palautan rahasi.


Kuka sinua valmentaa?

Minä olen Inkeri Tiitinen, perheiden personal trainer (lisensioitu PT, kuntosaliohjaaja, hyvinvointivalmentaja, lasten liikunnan ohjaaja) ja erikoistunut auttamaan naisia ja perheitä saavuttamaan omannäköisensä onnellisen ja terveen elämän.

Elämäntehtävänäni on auttaa sinua luomaan muutoksen elämääsi hitaasti, mutta varmasti ja sinua kuunnellen. Näytän sinulle mitä ajattelumallien muutoksella ja mustavalko-ajattelun unohtamisella saa aikaan, kun omalle kehittymiselleen antaa elämässään jalansijaa.

Voin sanoa suoraan, että minä en ole paras juoksuvalmentaja. On ihan varmasti lukuisia muita valmentajia ja valmennuksia, jossa tekniikkaa opetetaan paremmin ja ohjelma on hienosäädetty tarkemmin. Löydät näitä ohjelmia myös ihan ilmaiseksi netistä.

Minun vahvuuteni on motivointi ja liikuntaa vasta aloittavien ihmisten auttaminen. Kukaan ei tee mitään täydellisellä juoksuohjelmalla, jos lenkkipolulle ylipäätään tuntuu mahdottomalta lähteä. Minä olen ollut sinun tilanteessasi ja nyt minä kuljen tämän matkan sinun kanssasi. Minä olen sinun henkilökohtainen valmentajasi koko valmennuksen ajan.

Täytyy sanoa, että valmennus yllätti minut aivan kokonaan. Olin niin tottunut (ja kyynistynyt?) muiden verkkokursseihin, että ehkä alitajuisesti ajattelin tämänkin valmennuksen menevän samaa rataa. No kuten näet, ei mennyt! Sinulla on ihan uskomaton kyky saada ihmiset näkemään koko elämäntapamuutoksen (kuinkahan monta minäkin oon aloittanut?) ihan toisessa, TOIMIVASSA, valossa. Kaikkien tulisi käydä tämä valmennus! (Palaute Ihmeminä-valmennuksesta)

Kyllä, haluan aloittaa liikkumisen ja juoksun harjoittelemisen!

Klikkaa tuote ostoskoriin NYT!

Maksun yhteydessä luodaan tunnus Ihmeliikkeen sivustolle, josta löydät valmennusmateriaalit 8.5. alkaen. Maksuvahvistuksessa on linkki ohjesivustolle, joka ohjastaa sinua aloittamaan valmennuksen. Saat minulta henkilökohtaisesti sähköpostia ennen valmennuksen aloittamista.

Meillä käy myös seuraavat liikuntaedut: Smartum, Eazybreak, ePassi, Tyky-seteli ja Edenred. Jos haluat käyttää liikuntaetuasi tähän valmennukseen, laita viestiä tämän yhteydenottolomakkeen kautta!

P.S. Jäitkö vielä miettimään, onko Liikkeelle -juoksukoulu sinua varten? Haluatko jutella sisällöstä ennen sen ostamista? Voit lähettää minulle kysymyksiä osoitteeseen inkeri@ihmeliike.fi tai 050-3081213

P.P.S. Kysyin valmennettavilta, mitä he sanoisivat ihmiselle, joka harkitsee tähän juoksukouluun osallistumista. Tässä muutama vastaus:

”Osallistu nyt, äläkä vasta ensi vuonna! Tämä valmennus sopii ihan jokaiselle. Valmennus on antanut fyysisiä voimia, henkistä energiaa ja valoisuutta.” Mara / kevät 2020

”Lähde ihmeessä mukaan, tämä kurssi oikeasti sopii kaikentasoisille! Alussa oma maksimini miellyttävässä juoksumatkassa oli lyhtypylväiden väli, nyt en pysyy enää laskuissa. Valmennus antaa yhtä hyvät ja kestävät eväät juoksun tekniseen kuin mentaaliseen puoleen. Inkerin sensitiivinen ja henkilökohtainen valmennusote on ihan omaa luokkaansa ja sai minutkin tuntemaan itseni hyväksi juuri näin.” Siiri / kevät 2020

”Olen ollut kriittinen erilaisia valmennuksia kohtaan, koska olen pettynyt niihin niin monta kertaa aiemmin ja kokenut epäonnistuvani jos valmennus ei olekaan edennyt 100% ohjeiden mukaisesti. Aiemmissa valmennuksissa esim. sairastumisille ja elämän kriiseille tai arjen kiireille ei ole ollut sijaa ohjelman ollessa niin joustamaton ja tiukka.

Tämä valmennus oli täysin erilainen ja juuri sen takia koenkin saaneeni siitä enemmän kuin mistään valmennuksesta aiemmin! En koe epäonnistuneeni vaikken päässytkään ohjelman loppuun samassa ajassa tai ”suoriutunut” kaikista treeneistä tai viikoista – enää en ajattele treenejä suorittamisena.

Sen sijaan koen onnistuneeni ja löytäneeni itsestäni jotain aivan uutta ja saaneeni pitkästä aikaa kaivattua itsetuntoa, mitä liikunnallisuuteen, kykeneväisyyteen ja jaksamiseen tulee!” Minna /kevät 2020

Kurssi ohjaaja

Inkeri Tiitinen Inkeri Tiitinen Tekijä

Liikkeelle! Aloittelijan juoksukoulu -verkkovalmennus

0,00 120,00 

Vastaa