Close

Ihmekuukausi – kuukauden motivaatioboosti

Alkaako sinuun hiipiä tuttu tunne siitä, että syksyllä aloittamasi elämäntapamuutos on jäänyt taka-alalle ja ja katseet alkavat taas kääntyä tammikuun tehospurttiin? Onko motivaatiosi tippunut maahan samaa tahtia syksyn lehtien kanssa? Mietitkö mistä saada lisää motivaatiota?

Siis tervetuloa kanssani viettämään motivaationtäyteistä kuukautta! Älä jää odottamaan motivaation kasvamista, vaan rakenna se itse! Minä olen täällä auttamassa sinua. Sinulla on toive motivaation kasvusta ja arjen hyvinvoinnista. –Minulla on keinot opettaa ne sinulle. Tutustu Ihmekuukauteen, uuteen motivointivalmennukseeni!

Kuukauden kestävä lyhytvalmennus

Ikävä jos tuotan sinulle pettymyksen, mutta tämäkään valmennustuotteeni ei tarjoa tietoa, vinkkejä, listoja tai valmiita ohjeita. Tämän motivaatiokuukauden tarkoituksena on nostaa motivaatiosi huippuunsa ja rakentaa hyvinvointia joka ikinen päivä seuraavan kuukauden ajan.

Neljän viikon ajan jokainen viikko sisältää yhden pidemmän luennon ja jokainen päivä lyhyen motivaatiovideon (3-10min) ja konkreettisia tehtäviä. Tämän lisäksi valmennuksessa on käytössä työkirja (PDF) muutoksesi tukena.

Ihmekuukausi on motivointiin ja käytännön hyvinvointiin keskittyvä kokonaisuus, jonka tavoitteena on kasvattaa motivaatiota ja keskittyä jokapäiväiseen hyvinvointiin. Yksi kuukausi, joka ikinen päivä. Älä siis jää odottamaan tammikuun tsemppausjaksoa, vaan anna itsellesi juuri nyt se hyvinvointi, jonka kehosi ja mielesi ansaitsee.

Vaikka sinä et olisikaan varma siitä, mitä sinä tällä hetkellä haluat, olen melko varma, että tiedät mitä sinä ET tällä hetkellä halua:

  • Inhottavaa tunnetta siitä, että olet aiemmin ryhtynyt johonkin motivoitunein aikein, mutta tällä hetkellä et tee asioiden eteen tarvittavia muutoksia
  • Nuutunutta oloa huonojen arjen valintojen keskellä
  • Suorittamista ja arjen ajautumista

Miksi sinun tulisi luottaa juuri tähän valmennukseen? Mitä erilaista tämä kuukauden paketti tarjoaa verrattuna vaikka motivaatiosta kertoviin self help -oppaisiin? Mitä sinä HYÖDYT valmennuksesta?

  • Ihmekuukaudessa ohitetaan teorian opiskelu ja sukelletaan välittömästi käytäntöön. Pääset siis soveltamaan teoriaa käytäntöön joka ikinen päivä -Ja huomaat tietysti tulokset myös heti! Kyseessä ei kuitenkaan ole kaikille samanlainen tee näin -lista, vaan lyhytvalmennuksessa pääset toteuttamaan ja pohtimaan juuri sinun elämääsi sopivia muutoksia.
  • Valmennus auttaa sinua keskittymään muutoksessasi olennaiseen ja karsimaan epäolennaisen
  • Et enää vitkuttele ja siirrä omaa hyvinvointiasi hamaan tulevaisuuteen tai vuoden alkuun, vaan saat apua motivaatiosi kasvattamiseen juuri nyt

Tässä konkreettinen lista siitä, mitä sinä saat kertamaksusi hinnalla

  • Ihmekuukausi -lyhytvalmennus, joka sisältää neljä pidempää viikkoluentoa ja jokaiselle päivälle yhden lyhyen motivaatiovideon sekä viikko- ja päivätehtävät. Arvo 79,90€
  • Ihmekuukausi-työkirja, arvo 19,90€
  • Pääsy Ihmeliikkeen sisäpiiri -facebookryhmään

Minulta on jo pitkään toivottu valmennustuotetta, joka olisi saavutettavissa myös niille, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua henkilökohtaisiin valmennuksiini. Haluan siis pitää valmennuksen hinnan alhaisena, jotta mahdollisimman moni pystyy osallistumaan siihen.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse ajatella, että koska valmennus on näin edullinen, se ei olisi laadukas. Myyn valmennusta edullisesti sen takia, koska se ei ole henkilökohtainen tuote kuten muut tarjoamani valmennukset, mutta olen silti upottanut siihen kaiken ammattitaitoni, jotta sinä saat motivaatiota tehdä omaa muutostasi.

En halua myydä osaamistani ansaitakseni muutamia euroja nopeasti puolivillaisella tuotteella, vaan haluan tarjota laatua jokaisessa valmennuksessani. Tulen nostamaan valmennuksen lanseerausvaiheen jälkeen.


Minä olen Inkeri Tiitinen, perheiden personal trainer (lisensioitu PT, kuntosaliohjaaja, hyvinvointivalmentaja, lasten liikunnan ohjaaja) ja erikoistunut auttamaan naisia ja perheitä saavuttamaan omannäköisensä onnellisen ja terveen elämän.

Elämäntehtävänäni on auttaa sinua luomaan muutoksen elämääsi hitaasti, mutta varmasti ja sinua kuunnellen. Näytän sinulle mitä ajattelumallien muutoksella ja mustavalko-ajattelun unohtamisella saa aikaan, kun omalle kehittymiselleen antaa elämässään jalansijaa.


Haluatko muutosta?

Jos haluat motivaatiota muutokseen ja itsesi hyvinvointiin, sinä todella haluat sitä. Jos taas et oikeasti halua, tämä valmennus ei ole sinua varten ja voit hyvillä mielin lopettaa pohtimisen.

Mieti vaikkapa jos tarjoaisin hemmotteluviikonloppua kylpylässä tuolla samaisella hinnalla? Todennäköisesti tarttuisit tarjoukseen kirkuen ja etsisit rahat siihen jostain, koska sinä todella haluaisit sitä.

Mieti nyt omaa tarjoustani. Haluatko todella löytää motivaatiota omaan tekemiseesi ja hyvinvointisi kehittämiseen? Nimittäin jos sinä olet tosissasi valmis ja halukas ottamaan tämän ihmeellisen kuukauden vastaan, minä olen valmis auttamaan sinua. Tätä lyhytvalmennusta ei kannata jättää kaappiin pölyttymään.

Päätös on nyt edessäsi. Voit päättää nyt panostaa itseesi ja hyvinvointiisi kanssani kuukauden verran tai voit päättää jatkaa samalla mallilla kuin tähänkin asti.

100 % tyytyväisyystakuu

Minulle on sydämen asia tehdä toimivia tuotteita, jotka auttavat sinua tekemään muutoksen elämässäsi.

Siksi haluan tarjota sinulle 100 % tyytyväisyystakuun. Jos kuuntelet päivittäin luennot läpi ja teet tehtävät, mutta et silti näe positiivisia tuloksia omassa elämässäsi ja motivaatiossasi, saat kaikki rahasi takaisin. Laitat vaan minulle sähköpostia, niin palautan rahasi.

On kahdenlaisia ihmisiä. Niitä jotka päättävät aloittaa oman elämätapamuutoksensa “maanantaina” tai ”loman jälkeen” ja niitä jotka päättävät ottaa vastuun omasta elämästään ja motivaatiostaan nyt ja astuvat rohkeasti ensimmäisen askeleen.

Kyllä, haluan saada keinot kasvattaa omaa motivaatiotani huippuunsa seuraavan kuukauden aikana!

Klikkaa tuote ostoskoriin NYT!

Maksun yhteydessä luodaan tunnus Ihmeliikkeen sivustolle, josta löydät päivittäiset valmennusmateriaalit 4.11.2019 alkaen. Sinulle tulee sähköpostia ohjeineen ennen valmennuksen alkua.

P.S. Jäitkö vielä miettimään, onko Ihmekuukausi sinua varten? Haluatko jutella sisällöstä ennen sen ostamista? Voit lähettää minulle kysymyksiä osoitteeseen inkeri@ihmeliike.fi

P.P.S.  Tässä vielä muutamia palautteita muiden verkkovalmennusteni suorittaneilta, jotka ovat antaneet luvan palautteen julkaisemiseen:

Inkeri on uskomaton positiivinen luonnonvoima! Ihminen, joka selkeästi nauttii työstään, puhuu asoista kaunistelematta, mutta lempeästi, tsemppaa erityisesti silloin, kun aavistaa että oma tsemppi ei riitä. Inkeri ei lupaa ihmeitä, mutta saa ihmeitä aikaan!

Täytyy sanoa, että valmennus yllätti minut aivan kokonaan. Olin niin tottunut (ja kyynistynyt?) muiden verkkokursseihin, että ehkä alitajuisesti ajattelin tämänkin valmennuksen menevän samaa rataa. No kuten näet, ei mennyt! 😀 Sinulla on ihan uskomaton kyky saada ihmiset näkemään koko elämäntapamuutoksen (kuinkahan monta minäkin oon aloittanut?) ihan toisessa, TOIMIVASSA, valossa. Kaikkien tulisi käydä tämä valmennus!

Suurin oivallus tosiaan oli, että vastaukset löytyy minulta itseltäni ja voin lopettaa ainaisen laihduttamisen. Tuntuu niin hyvältä ajatukselta, että en ole koskaan perillä, vaan voin kehittyä pitämään itsestäni huolta paremmin ja paremmin läpi elämän. Hyvä, että tajusin sen näin mummoiän kynnyksellä!

Kurssi ohjaaja

Inkeri Tiitinen Inkeri Tiitinen Tekijä

Ihmekuukausi-verkkovalmennus

0,00 70,00 

Vastaa