Ihmeliike

Mikä se on?

MIKÄ ON IHMELIIKE?

 

Ihmeliike on unelma. Ihmeliike on kertomus. Ihmeliike on tavoitteellista arkiaktiivisuutta ja puhdasta ruokaa. Ihmeliike on lapsiperheiden työkalupakki.

Ihmeliike on liike, johon voi liittyä kuka tahansa. Se on rintama, joka haluaa lisätä perheiden arkeen laadukkuutta liikkeen, liikkumisen, urheilun ja terveiden elämäntapojen muodossa. Ihmeliikkeen pohja-ajatuksena toimii liikuntajärjestöjen visio: ”Olemme maailman liikkuvin urheilukansa 2020”.

Minä olen Inkeri Tiitinen. Olen arjen anarkisti, Peppi Pitkätossu ja Peter Pan. Olen se vähän erilaisempi personal trainer.

Minä rakastan työtäni ammatti-innostajana. Olen ylpeä ammattitaidostani ja elän todeksi mottoani:

”Tärkeintä on hypätä, siivet kasvavat pudotessa!”

Harrastan crosstrainingiä ja nautin lihasten tärinästä. Natseilen kotona ruoka-asioissa ja huudan välillä kohtuuttomasti lapsille. Unelmoiminen on elämäni suola. Minulla on aviomies Teemu ja kolme lasta: Myrsky, Pihka ja Riemu. Muiden rakkaiden ihmisten tukiverkkoni on ihmeellinen. Minä olen se, jolta lapset kysyvät: ”Oletko sinä ihan varmasti aikuinen?” Olen erikoistunut perheiden hyvinvointiin, mentaalivalmennukseen ja olen koulutettu lastenliikunnan ohjaaja ja lisensioitu personal trainer.

Tule mukaan rakentamaan Ihmeliike-rintamaa kanssani ja kerro millaisesta arjen muutoksesta sinä unelmoit. Inspiroivimmat tarinat julkaistaan tällä sivustolla. Ja tottakai palkitaan!

Se vähän erilaisempi personal trainer
 © Ihmeliike 2017
X