Close

18.10.2021

Ihmeliike-podcast: Jakso 2 -Hyvinvoinnin kulmakivet


Lämpimästi tervetuloa Ihmeliike-podcastin seuraan! Tässä podcastissa minä haluan esitellä sinulle sellaisia elämänmuutostyökaluja, joita voi käyttää ja opetella ihan jokainen.

Minun nimi on Inkeri Tiitinen ja minä olen perheissä tehtäviin pysyviin muutoksiin erikoistunut personal trainer. Olen etuoikeutettu saadessani olla muutoksessasi mukana!

Älä kuuntele tätä oppiaksesi, kuuntele tätä oikeasti tehdäksesi muutoksen.

On paljon muita podcasteja, jotka viihdyttää, opettaa ja inspiroi, mutta tämä on kanava, jonka on tuon kaiken lisäksi myös tarkoitus näkyä sinun arjessasi konkreettisesti. Tervetuloa mukaan!


VIIKON KYSYMYS ja HAASTE:

Kuuntele podcastjakso ja tee tehtävä: Selvitä ja sanoita peruskalliosi, sinun hyvinvointisi tärkeimmät 20% eli sinun hyvinvointisi kulmakivet . Asioita ei todennäköisesti ole viittä enempää. Jos et ole varma, mitkä ovat hyvinvointisi ydinasioita, se selviää vaan testaamalla. Mitkä ovat pienimmät mahdolliset teot, joilla saavutat riittävän hyvinvoinnin elämässäsi ja arjessasi?

Muista vielä apukysymykset:

  1. Minkä jo nyt tiedät tuovan sinulle mahtavan ja hyvän olon?
  2. Minkä kanssa kamppailet eniten?

Ettei jäätäisi vaan ajatuksen tasolle:

Jaa vastaus instagramissa ja tägää vastaukseen @perheiden_personaltrainer. Lupaan jakaa ihan kaikki vastaukset ja tarvittaessa autan pallottelemaan sinun omia hyvinvoinnin kulmakiviäsi!

Vastaa