• LOGIN
  • Ostoskori on tyhjä.

Ihmeellinen asiakkaani: Riitta

Ajattelin aikaisemmin, että työssäni on parasta asiakkaan kohtaaminen silmästä silmään juuri siinä päivän hetkessä. Suhtaudun asiakkaideni ongelmakohtiin ja elämän haasteisiin intohimoisesti ja olinkin pitkään epäileväinen, että voinko ottaa valikoimaani etävalmennuksia ollenkaan! Riitan kanssa päästiin kokeilemaan etävalmennusta yhdellä tapaamiskerralla kuukaudessa. Olemme valmennuksessa nyt loppusuoralla ja oloni on suoraan sanottuna haikea, mutta sydämessäni läikähtelee ilo. Ei viikottainen tapaaminen välttämättä tuo auvoa ja tuloksia, matkalle ja maaliin voi päästä monenlaisella avulla. Ehkä korjaankin ensimmäistä lausettani: työssäni parasta on asiakkaan kohtaaminen, tapahtuu se sitten puhelimessa, kahdestaan keittiön lattialla tai kuntosalin vilinässä. Kiitos Riitta!

Neljä vuotta sitten täytin pyöreitä ja vein itseni hoop dance-kurssille. Siitä innostuneena, lähes täysin liikkumattoman ihmisen taustalla menin mukaan sirkus- ja nykytanssitunneille. Olin todella huonokuntoinen ja hirvittävän kömpelö. Sitkeästi kuitenkin jatkoin ja nautin molemmista vaikka kehittymisen hitaus monesti turhautti. Tanssiminen on ollut sittemmin epäsäännöllistä, mutta sirkus vei mennessään. Ennen Inkerin valmennusta olin käynyt kuntosalilla noin 1,5-vuotta. Kävin salilla säännöllisesti mutta tein mitä milloinkin, ilman suunnitelmaa enkä koskaan kirjannut mitään muistiin. Kaipasin salitreeniin tavoitteellisuutta ja sirkusharrastusta tukevaa tulosta. Jossain vaiheessa uskalsin sanoa ääneenkin, että jopa lihaksia :).

Ja sitähän sain mitä pyysin! Sain opastusta kädestä pitäen, ohjelmia salille ja kotitreeniinkin, paljon pohdittavaa ja napakoita kysymyksiä, apua tavoitteen pilkkomiseen. Epäsäännöllinen työ ja yh-arki meinaa välillä kampittaa, mutta mielestäni olen kehittynyt tässä tasapainoilussa. Kotona treenaaminen ei ota tulta alleen, en vaan saa aikaiseksi (ja aina joku keskeyttää…). Salilla pysähtyvät mielessä pyörivät huolikelat ja kaaosteoriat, olo kohenee kokonaisvaltaisesti. Tämän oivallettuani ja löydettyäni, treenille on myös helpompi raivata aikaa.

On ollut huomattavasti helpompaa mennä salille kun tietää mitä on menossa tekemään. Inkerin ohjelmataulukoista on helppo seurata edistymistä, sarake kerrallaan täyttyvä sivu motivoi ja auttaa haastamaan rajojaan. Kaikesta tavoitteellisuudesta huolimatta minua itseäni eniten hämmästyttää, että todellakin: olen saanut tuloksia, kehittynyt! Epäliikunnallisen ihmisen identiteetti istuu tiukassa mutta onpa huikeata nähdä, että lihakset kasvaa silti! Miten motivoivaa ja riemastuttavaa. Olen kehittynyt kolmessa kuukaudessa enemmän kuin itsekseni treenatessa ikinä.

Tärkeimmäksi muutokseksi kuitenkin koen ruokavalion korjaamisen ja sen seurauksena jopa radikaalisti nousseet energiatasot. Muutokset eivät olleet isoja ja ihmeellisiä, sen sijaan seuraukset hyvinvointini kannalta olivat. En meinaa tunnistaa itseäni, niin paljon energisempi olo on ollut. Minun pulmani oli aivan liian pitkät ateriavälit ja liian vähäinen syöminen. Periaatteessa tiesin ja tiedostin asian aiemminkin mutta tämä tietäminen ei koskaan aiemmin saanut mitään käytännön toimia aikaan. Proteiinin ja rasvan lisääminen aamupalaan sai jo muutamassa päivässä aineenvaihdunnan käyntiin. Aterioiden laiminlyönti jäi melkein itsestään kun kauan kadoksissa ollut näläntunne tuli takaisin.

Nimestään huolimatta etävalmennus ei ole ollut lainkaan etäistä! Kolmen kuukauden jaksolla tapasimme kerran kuussa ja yhteyttä pidettiin viikoittain. Tämä on ollut tiivis ja monipuolinen matka, olen saanut henkilökohtaista ja juuri minulle räätälöityä ohjausta, uusia haasteita, älyttömästi tsemppausta ja kannustusta, paljon suurempia tuloksia ja enemmän eväitä kuin osasin odottaa. Ihana, innostava ja ihmeellinen Inkeri <3 Suosittelen!

Riitta

14.8.2017

0 responses on "Ihmeellinen asiakkaani: Riitta"

Leave a Message

Se vähän erilaisempi personal trainer
 © Ihmeliike 2020