Ihmeellinen asiakkaani: Ninni

On asiakaspalautteita ja ASIAKASPALAUTTEITA, joiden kohdalla tirskahtaa itkuun jo toisessa kappaleessa. Olen löytänyt tieni, joka tuo kohdalleni uskomattomia persoonia. Ninni on yksi heistä, joita olen saanut olla auttamassa auttamaan itseään. On kertakaikkiaan suuri kunnia olla sisällä jokaisen asiakkaani elämässä. Pyysin Ninniä kirjoittamaan muutoksesta muutaman sanan:

ninnin perhe
Lähde: @ninninapero Instagram-tili

 

”Pitää taas kaivella se selkäranka esiin, päättää, että nyt laihdutan. Kokemustakin laihdutuksesta on, todellakin tiedän miten paino putoaa.” Unohtakaa tämä!

Oli liene fengshuit ja taivaankappaleet oikeilla kohdillaan, kun voitin arvonnasta Ihmeliikkeen lahjakortin. Ensimmäinen reaktio Inkerin tavatessa oli: Wau, tuo nainen puhuu asiaa. Wau, tuo nainen on itse aurinko. Ja niin aloitettiin yhteinen taival.

Elämäntilanteeni on hyvin haasteellinen. Syvästi kehitysvammaisen lapsemme vointi sanelee päivärytmini ja vaikuttaa kaikin tavoin omaan olemiseeni. On helppoja päiviä tai hyvin haasteellisia. Tiesin, etten voi sitoutua mihinkään liian isoon projektiin, siksipä Inkerin opastamat vauva-askeleet elämäntaparemonttiin ovat olleet juuri se, mitä olen kaivannut, tarvinnut. En ole joutunut luopumaan mistään. Päinvastoin, olen saanut elämääni paljon. Suurimmat muutokset Inkeri on velhomaisesti loihtinut pääni sisällä. Hän on saanut minut uskomaan itseeni ja onnistumiseeni. Inkerillä on uskomaton lahja ja taito, saada ihminen tekemään uusia asioita mukavuusrajojen ulkopuolelta. Ja pikkuhiljaa niistä uusista asioista onkin tullut osa arkea. Omalla kohdallani tämä näkyy liikunnassa. Kun alussa suurin liikuntasuoritus oli raahautua jää- ja herkkukaapille, enkä voinut treenata mieheni nähden, niin nyt sali- ja kotitreenit ovat intohimoni. Inkerin avulla olen ymmärtänyt, ettei ole oikotietä onneen. Onni on tässä ja nyt. Pienillä muutoksilla, opettelemalla ja terveellisillä valinnoilla, voin tehdä onnestani vielä parempaa. Olen sen ansainnut.

Inkerin Ihmeliike on jotain mystistä. Se ei ole pelkkää liikuntaa. Se ei ole pelkkiä ruokavalioneuvoja. Se ei ole pelkkää tsemppausta. Se on jotain suurta, ihmistä ja ajatuksia liikuttavaa voimaa ja valoa. Se tulee suoraan sydämestä ja saa aikaan ihmeitä, ajattelussa ja tavoissa.

Ninni

11.3.2018

0 responses on "Ihmeellinen asiakkaani: Ninni"

Leave a Message

Se vähän erilaisempi personal trainer
 © Ihmeliike 2019