Ihmeminä -verkkovalmennus on myynnissä NYT 17.7.-27.7.2019!

Kuinka luoda itsensä näköinen elämä?

5 kk, 4.8.-29.12.2019

Sanon tämän nyt suoraan: elämänmuutosta ei voi tehdä yhdessä tai kahdessakaan kuukaudessa. Elämän totaaliseen muuttumiseen pitkällä tähtäimellä tarvitaan tarpeeksi pieniä ja omannäköisiä muutoksia sekä aikaa. Olet ehkä huomannut omaksi kipupisteeksesi sen, että aloitat silloin tällöin (ehkä itseinhon vallassa) aina ”uuden elämän”. Tämä elämä saattaa alkaa maanantaisin, vuoden alussa tai juhlien jälkeen, mutta yhteistä aloituksille on tyytymättömyys itseensä ja ajatus ”kuinka minun pitäisi elää”.

Mietin pitkään, miten minä voisin auttaa ihmisiä verkon välityksellä. Ihmekeho-verkkovalmennus on ollut monilta osin toimiva konsepti nimenomaan painonpudotukseen ja siihen liittyvään itsetuntemuksen lisäämiseen, mutta alkuperäisessä versiossa aika (2kk) tuli vastaan.

Tulin pohtineeksi, että minä otan vain harvoin henkilökohtaisia asiakkaita alle kuuden kuukauden valmennuksiin, ihan poikkeustapauksissa saatan ottaa yksittäisen asiakkaan kolmen kuukauden valmennukseen. Miksi ihmeessä minä siis tarjoaisin verkkovalmennuksissakaan mitään, mikä kestää alle kolme kuukautta?

 

Muutoksen voit tehdä joko nopeasti tai pysyvästi. Kumpaa muutosta sinä haet?

 

Minun valmennuksessani ei esimerkiksi pelkästään jaeta liikuntaohjeita, vaan kartoitetaan, että miksi liikunta ei ole aiemmin onnistunut ja miten.

Muutos on aina kokonaisvaltainen matka ja minun intohimoni ja elämäntehtäväni on auttaa ihmisiä tässä muutoksessa. Et ehkä ole Ihmemies tai Wonderwoman, sinä olet ihmeellinen oma itsesi, Ihmeminä.Tämän ja kaikkien muidenkin valmennusteni tavoitteena on hyvä elämä, ei sen enempää tai vähempää.

 

Tämä verkon välityksellä toteutettu henkilökohtainen valmennus tarjoaa reseptin itsensä kehittämiseen ja itsestään huolenpitämiseen lempeästi ja rakkaudella ja se tehdään ajan kanssa. Valmennus kestää 22 viikkoa ja minä kuljen valmentajana siinä sinun mukanasi henkilökohtaisesti.

 

Ihmeminä ei ole kahden kuukauden rykäisy, ei kuuden viikon spurtti, ei pikadieetti tai avaimet käteen –ratkaisu, vaan lähes puoli vuotta kestävä matka oman äänensä löytämiseen ja omannäköiseen elämään henkilökohtaisen valmentajan kanssa.

 

Valmennuksen nimi ”Ihmeminä” liittyy planner- ja bullet journal -maailmassa tunnettuun konseptiin ”Project me”, jossa perinteisesti käsitellään itseään kolmen näkökulman kautta, joita ovat keho, mieli ja sielu. Tämä valmennus on luotu näiden käsitteiden ympärille ja tässä valmennuksessa käytetään monia luovia menetelmiä, joita on totuttu käyttämään esimerkiksi bujoilussa. Minkään tekniikan ei tarvitse olla sinulle tuttu ennestään, valmennus sisältää kaiken tarvittavan opastuksen valmennusharjoitusten tekemiseen. Erityistä luovuusgeeniä et tarvitse, jokainen toteuttaa harjoituksia omalla tavallaan.

Valmennuksen keskiössä on nostaa itsensä oman elämänsä keskipisteeksi, ei pelkästään ajautujaksi tai sivustaseuraajaksi. Valmennuksessa unohdetaan ”sitku”-elämä, ja luodaan parhaat mahdollisuudet ottaa elämä omiin käsiinsä tässä ja nyt. Tässä valmennuksessa ei tarjota tietoa, tässä tehdään muutosta. Sinä et tarvitse valmiiksi kirjoitettua ruokavaliota tai juuri sitä kotijumppaohjetta, joka iskostaa sinuun liikunnan ilon. Sinulla on jo kaikki tarvittava tieto. Nyt otetaan se tieto käyttöön ja luodaan elämällesi uusi suunta. Ihmeminässä käsitellään kyllä fyysistäkin puolta: liikuntaa ja ravitsemusta, mutta pääpaino on yleisessä ja kokonaisvaltaisessa muutoksessa kohti terveempään elämää.

Sinä olet oman elämäsi asiantuntija, minä olen mukana auttamassa sinua voimaan paremmin.

 

Tämä on henkilökohtainen valmennus, ei perinteinen verkkokurssi. Minä ihan todella olen sinun valmentajasi koko valmennuksen ajan ja toivon, että otat siitä kaiken hyödyn irti.

 

Valmennuksessa on kahden viikon täydellinen peruutusaika, jolloin voit missä vaiheessa tahansa ilman selityksiä lopettaa valmennuksen kesken ja palautan rahasi ilman kysymyksiä. Katso siis kanssani rauhassa kaksi ensimmäistä viikkoa ja päätä jatkosta sen jälkeen. On minullekin valmentajana tärkeää, että valmennuksessani on ihmisiä, joille minun työskentelytapani sopivat. On siis ihan ok kokeilla!


Ihmeminä-valmennuksen hinta 79,90e/kk (5kk=399,50e). Maksu voidaan suorittaa kerralla tai 2-5 osassa.


 

Valmennus alkaa 4.8.2019, mutta saat pian valmennuksen ostettuasi ennakkotehtävän sekä pääsyn Ihmeliikkeen sisäpiiriin. Myös minä otan sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä heti valmennuksen alettua.

 

Valmennukseen tarvitset:
 1. Mieluiten A5-kokoisen vihkon/muistikirjan pisteillä tai blancona
 2. Viikottain aikaa noin tunnin. Toivon, että suhtaudut tähän samanlaisella panostuksella kuin esimerkiksi personal trainerin tapaamiseen.

 

Otan kaikissa valmennuksissani huomioon erilaiset sidosryhmät, kuten perheet. Muutosta harvoin tehdään yksin ja mikä tahansa isompi muutos yleensä vaikuttaa sinun läheisiisi.

 

mikä on ihmeliike inkeri lankkupidossa kahvakuulien kanssa

Olen Inkeri Tiitinen, perheiden personal trainer (lisensioitu PT, kuntosaliohjaaja, hyvinvointivalmentaja, lasten liikunnan ohjaaja) ja erikoistunut auttamaan naisia saavuttamaan omannäköisensä terveellisen elämän.

Kuljen vierelläsi seuraavat viisi kuukautta ja autan sinua luomaan muutoksen elämääsi hitaasti ja varmasti ja sinua kuunnellen. Näytän sinulle mitä ajattelumallien muutoksella ja mustavalko-ajattelun unohtamisella saa aikaan, kun omalle kehittymiselle antaa elämässään jalansijaa.

Siis…

 

Minkälaisiin ongelmiin Ihmeminä-valmennus tarjoaa vastauksia?

 

 • Et ole saanut pysyviä tuloksia erilaisista hyvinvointiyrityksistä huolimatta ja olet kyllästynyt ainaiseen uuden kokeilemiseen ja aloittamiseen sekä esimerkiksi ainaiseen laihduttamiseen. Selfhelp-oppaista ei jää mitään konkreettista käteen ja ”pitäis”-ajatukset valtaavat ajatuksissasi tilaa.

 

 • Haluat toteuttaa omanlaistasi elämää, mutta koet sen erilaisten vaatimusten ja suositusten valossa hankalaksi.

 

 • Kärsit oman äänen puuttumisesta ja elämässä tapahtuvasta ajelehtimisesta ja ajautumisesta.

 

 • Elämästäsi puuttuu suunta ja fokus.

 

Miten Ihmeminä eroaa muista verkkovalmennuksista?

Haluaisin sanoa, että kaikilla mahdollisilla tavoilla. Tämä ei ole ryhmävalmennus, vaan henkilökohtainen valmennus. Minä olen sinuun yhteydessä vähintään kerran viikossa, sinä minuun päin niin paljon kuin haluat. Ryhmän tukea saat valmennusta varten perustetusta suljetusta Facebook-ryhmästä. Tässä valmennuksessa tärkeintä ei ole someen jaettavat ennen ja jälkeen-kuvat tai mahdollisimman nopea mediaseksikäs muodonmuutos.

 

Ihana valmennus! Niinkuin luvattiin, ihan kaikkea muuta kuin muut nettivalmennukset. Inkeri on mahtava valmentaja, ystävällinen ja tsemppaava. Olen oppinut paljon itsestäni ja rohkaistunut kurkkaamaan laatikon ulkopuolelle. Tuntuu että saisi jatkua pidempäänkin. Inkeri on ystävällinen, kannustava, hänen tyylinsä herättää huomaamaan asioita itse. Asioita ei tule annettuna, vaan itse saa tajuta juttuja. Ihanan positiivinen on Inkeri ja levittää valoa ympärilleen.

Anna, Ihmeminä, kevät 2019

 

Usein hyvinvointivalmennusten pohjalla on johtaja-seuraaja -malli. Joku kertoo sinulle miten sinun pitäisi syödä, liikkua ja elää. Valmennukset voivat pitää sisällään ruokavalioita, treenivideoita ja -ohjelmia, rajoitettujen ruokavalioiden listoja ja viikkosuunnitelmia. Älä ymmärrä minua väärin! Nämä kaikki voivat olla todella hyviä asioita ja toimivia muutoksia – ainakin hänelle, joka valmennusta tarjoaa. Mutta sinun kehosi on erilainen, meidän jokaisen kehomme on.

Ole itsellesi rehellinen: kuinka monta kertaa sinä olet saanut tehtyä PYSYVIÄ muutoksia elämääsi, kun olet lähtenyt noudattamaan esimerkiksi jotain tiettyä ruokavaliomallia? Vai oletko saanut nopeita tuloksia ja sinnittelyn jälkeen palannut entisiin tapoihisi ja lihonut laihtumasi kilot uudestaan?

Ongelma on usein siinä, että emme tiedä mikä on juuri meille, omalle mielellemme ja kehollemme, omaan elämäntilanteeseemme sopiva elämäntapa, ruokavalio ja liikunta. Emme tiedä, koska emme etsi. Jos et itse tiedä, kuinka joku toinen voisi tietää?

 

Miksi Ihmeminä –verkkovalmennukseen otetaan rajattu määrä osallistujia?

Haluan todellakin auttaa ihmisiä muuttumaan, se on elämäntehtäväni ja intohimoni. Tein jo kerran yhden verkkokurssin, jossa tarjosin vähän kaikille kaikkea: nyt haluan tarjota jakamattoman huomioni sinulle ja muokkaan valmennusta tarvittaessa osallistujien tarpeiden mukaiseksi. Osallistujamäärä on rajoitettu, koska haluan toimia henkilökohtaisena valmentajana juuri sinulle.

 

Voivatko miehet osallistua Ihmeminä –verkkovalmennukseen?

Valitettavasti eivät. Haluan tarjota sinulle syvän ammattitaitoni ja osaamiseni, joka painottuu elämäntapamuutoksiin varsinkin perheissä, eikä esimerkiksi fitness-dieetteihin tai urheiluvalmennukseen. Olen erikoistunut esimerkiksi naisten erityistarpeisiin, raskauden tuomiin muutoksiin ja hormonitoimintaan. Haluan olla paras valmentaja juuri sinulle, en tarjota vähän kaikkea vähän kaikille.

 

Kenelle Ihmeminä -verkkovalmennus on suunnattu?

Kunhan olet nainen – iällä, kuntotaustalla tai elämäntilanteella ei ole merkitystä: olet tervetullut valmennukseen juuri sellaisena kuin olet! Toivon sinulta kuitenkin seuraavia asioita:

 

 • Olet valmis muuttumaan ja ottamaan uusia ajatuksia ja menetelmiä vastaan ja laittamaan ne käytäntöön.

 

 • Sitoudut tekemään parhaasi mukaan töitä muutoksen eteen. Tämä ei missään nimessä tarkoita, että elämässäsi ei saisi olla monenlaista meneillään, kaikilla meillä on! Valmennusseminaarit vievät aikaa noin 30min/viikko ja tehtävät vievät sen verran aikaa, kun sinä haluat niihin panostaa.

 

Kenelle Ihmeminä –verkkovalmennusta ei suositella?

Sinulle, joka haluat istua takarivissä ja vastaanottaa passiivisesti uutta tietoa. Ihmeminä –valmennuksessa ei ole tarkoitus lisätä tietomäärää, vaan tehdä konkreettisia muutoksia ja integroida niitä omaan elämään luovien menetelmien kautta.

Ihmeminä ei todellakaan ole avaimet käteen -paketti tai varsinkaan mikään pikadieetti, vaan työn ja muutoksen teet Sinä. En suosittele valmennusta sinulle, jos tuntuu, että et pysty sitoutumaan muutokseen. Et tarvitse erityisen seesteistä elämänvaihetta tai erityisen paljon aikaa, mutta sinun täytyy sitoutua valmennukseen samalla tavalla kuin sitoutuisit esimerkiksi personal trainerin kanssa treenaamiseen.

Sinulle, jonka tavoitteena on ensisijaisesti pelkästään painonpudotus ja tarvitset siihen ohjeita ja tietoa. Ihmeminä on kokonaisvaltainen 22:n viikon mittainen matka sinuun itseesi erittäin monella eri elämänalueella.

Perusajatuksena on luoda pitkän ajan toimintasuunnitelmia ja tapoja jotka tuovat kauaskantoisia muutoksia. Hitaus on tasaista, tasaisuus tekee siitä loppujen lopuksi nopeaa.

 

Ihmeminä -verkkovalmennus sisältää kaiken tämän:

 • 22 viikon valmennuksen, joka toteutetaan 4.8.-29.12. Jokainen viikko koostuu webinaarista ja viikkotehtävistä ja ratkaisukeskeisestä valmennuksesta.
 • Minut sinun henkilökohtaiseksi valmentajaksesi: viikottainen yhteydenotto minulta ja lisäksi tarvitsemasi apu omien pohdintojesi ympärillä.
 • Elinikäisen pääsyn Ihmeliikkeen asiakkaiden omaan suljettuun Facebook-ryhmään sekä valmennuksen omaan Facebook-ryhmään.

Kyllä, haluan mukaan muutokseen!

Tähän valmennukseen on ainostaan 20 paikkaa, joten jos haluat mukaan vuoden viimeiseen valmennukseen mukaan klikkaa ylläolevaa painiketta ja vie valmennus ostoskoriin, maksa ja olet mukana! jos haluat maksaa valmennuksen osissa (ei lisäkustannuksia) ota yhteyttä.

Jos sinulla on mitään kysyttävää Ihmeminä-valmennukseen liittyen, otathan yhteyttä inkeri@ihmeliike.fi / 0503081213. Vastaan sinulle henkilökohtaisesti

Inkeri Tiitinen

p.s. Tässä vielä pari palautetta verkkovalmennuksen käyneiltä:

En tiennyt mitä lähdin valmennukselta hakemaan, mutta yllätit minut loppujen lopuksi aivan täysin! En ois voinut kuvitellakaan, että elämäni on näin erilaista vaan puoli vuotta siitä kun aloitettiin. Tosiaan hyvästi dieetit ja itseinho, ei tuu ikävä!

Suurin oivallus tosiaan oli, että vastaukset löytyy minulta itseltäni ja voin lopettaa ainaisen laihduttamisen. Tuntuu niin hyvältä ajatukselta, että en ole koskaan perillä, vaan voin kehittyä pitämään itsestäni huolta paremmin ja paremmin läpi elämän. Hyvä, että tajusin sen näin mummoiän kynnyksellä!

Course Curriculum

Tervetuloa Ihmeminä-valmennukseen!
Tervetuloa Ihmeminä-valmennukseen! 00:05:00
1. kuukausi
Ihmeminä: viikko 1, pöytä puhtaaksi 00:10:00
Ihmeminä, viikko 1, viikon tehtävä 00:06:00
Ihmeminä, viikko 2, Kuinka luoda unelmista tavoitteita? 00:14:00
Ihmeminä, viikko 2, viikon tehtävä 00:05:00
Ihmeminä, viikko 3, Kuinka opit olemaan osa ratkaisua, etkä osa ongelmaa 00:17:00
Ihmeminä, viikko 3, viikon tehtävä 00:07:00
Ihmeminä, viikko 4, Käännä menestyksekkäästi uusi sivu elämässäsi 00:19:00
Ihmeminä, viikko 4, viikon tehtävä 00:05:00
2. kuukausi
Ihmeminä, viikko 5, Kuinka löydät oman liikkumisen muodon ja sinulle sopivan lajin? 00:29:00
Ihmeminä, viikko 5, viikon tehtävä 00:06:00
Ihmeminä, viikko 6, Miten löydät itsellesi sopivan ruokavalion dieettiviidakossa? 00:16:00
Ihmeminä, viikko 6, viikon tehtävä 00:04:00
Ihmeminä, viikko 7, Kuinka opit välttämään vanhat kompastuskivet? 00:21:00
Ihmeminä, viikko 7, viikon tehtävä 00:06:00
Ihmeminä, viikko 8, Kuinka voit saavuttaa johdonmukaisuuden terveissä elämäntavoissa? 00:20:00
Ihmeminä, viikko 8, viikon tehtävä 00:10:00
3. kuukausi
Ihmeminä, viikko 9, Konkreettiset teot hyvien aikomusten sijaan 00:24:00
Ihmeminä, viikko 9, viikon tehtävä 00:05:00
Ihmeminä, viikko 10, Kuinka luot kestävää ajanhallintaa? 00:26:00
Ihmeminä, viikko 10, viikon tehtävä 00:05:00
Ihmeminä, viikko 11, Kuinka käännät ajattelun positiiviseksi? 00:23:00
Ihmeminä, viikko 11, viikon tehtävä 00:05:00
Ihmeminä, viikko 12, Oman tarinasi kirjoittaminen 00:20:00
Ihmeminä, viikko 12, viikon tehtävä 00:07:00
4. kuukausi
Ihmeminä, viikko 13, Mikä on unelmiesi esteenä? 00:17:00
Ihmeminä, viikko 13, viikon tehtävä 00:06:00
Ihmeminä, viikko 14, Kuinka opit ajattelemaan vetovoimaisesti? 00:28:00
Ihmeminä, viikko 14, viikon tehtävä 00:06:00
Ihmeminä, viikko 15, Kuinka saat nousemaan itseluottamuksesi tähtiin? 00:20:00
Ihmeminä, viikko 15, viikon tehtävä 00:04:00
Ihmeminä, viikko 16, Kuinka kasvatat luottamusta omaan ääneesi ja alitajuntaasi 00:25:00
Ihmeminä, viikko 16, viikon tehtävä 00:06:00
5. kuukausi
Ihmeminä, viikko 17, Kuinka käyttää kysymyksiä elämänmuutoksen työkaluina? 00:16:00
Ihmeminä, viikko 17, viikon tehtävä 00:05:00
Ihmeminä, viikko 18, Kuinka luot toimivat pitkän ajan tavoitteet 00:26:00
Ihmeminä, viikko 18, viikon tehtävä 00:04:00
Ihmeminä, viikko 19, Kuinka opit tunnistamaan oman potentiaalisi? 00:26:00
Ihmeminä, viikko 19, viikon tehtävät 00:04:00
Ihmeminä, viikko 20, Loppuun viemisen ilo 00:18:00
Ihmeminä, viikko 20, viikon tehtävä 00:03:00
Ihmeminä, viikko 21, Kuinka saat tehtyä parhaita päätöksiä? 00:18:00
Ihmeminä, viikko 21, viikon tehtävä 00:05:00
Ihmeminä, viikko 22, loppusanat 00:18:00

Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

TAKE THIS COURSE12 SEATS LEFTCOURSE STARTS IN 2 viikkoa
 • 399,50 
 • 2 viikkoaSTARTS IN
 • 22 Weeks
 • 20 SEATS
3 STUDENTS ENROLLED

Instagram

 • ☀️
Mulla on unelma, jota en oo tätä ennen kertonut kenellekään muulle (paitsi Ylen toimittajalle, mutta sekään juttu ei oo vielä tullu ulos. 😅)
.
Haluan kirjoittaa kirjan. Omista kokemuksista dissosiaatiohäiriön kanssa, mikä siihen on vienyt ja mitä se on tuonut.

Puhun usein siitä "ensimmäisestä askeleesta", jonka jokainen voi ottaa tänään.
.
🔻Jos haluat isona presidentiksi, tänään voit liittyä puolueeseen.
🔻Jos haluat juosta maratonin, tänään voit ostaa lenkkarit.
🔻Jos haluat matkustaa Intiaan, tänään voit säästää ensimmäisen euron.

Mutta välillä liiankin moni unohtuu aloittamiseen, eikä muista, että edistymiseen tarvitaan pitkäjänteisyyttä.

Ja siihen pitkäjänteisyyteen tarvitaan se "seuraava askel". Ja sen seuraavan askeleen on oltava niin helppo, että voit ottaa sen säännöllisesti ilman sen suurempia ponnisteluita, osana arkea. Tottakai ponnisteluitakin tarvitaan välillä, mutta pääasiassa muutoksen on oltava niin pieni, että et edes huomaa sitä.

Minä aloitin vuoden alussa kirjoittamaan kirjaani. Otin ensimmäisen askeleen ja ilmoittauduin kirjoituskurssille. Kurssin jälkeen mietin, mikä olisi pienin mahdollinen askel, jolla saisin kirjaani eteenpäin.

Se oli yksi lause päivässä. Kirjoitan kirjaani vähintään yhden lauseen päivässä.

Sinulla askeleet voivat olla suurempia, mutta tärkeintä onkin että otat ne. 💙

Mistä sinä haaveilet?

Mikä olisi pienin mahdollinen askel, jonka voisit ottaa unelmasi eteen tänään?

Ihana kuva by @maimphotograph 💙

#unelma #haave #perheidenpersonaltrainer #ihmeliike #ilo #unelmointi #unelmat #kirjoittaminen #dissosiaatiohäiriö #mielenterveys #mieli #rohkeus #kirjankirjoittaminen #harrastus #muutos #elämäntapamuutos #ensimmäinenaskel #haaveet #tavoitteet #hyvinvointi #tavoite
 • Nyt alkoi LOMA!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ihan aavistuksen tätä on odotettukin ❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ensin kaksi viikkoa "yrittäjän lomaa" eli pientä markkinointia ja muuta ja sit yksi viikko Turkissa täysin irti päästäen ja lapsia ja Teemua tiukasti halaillen. 💛⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Somekanavat hiljenee, jos siihen on tarvetta, mutta lähtökohtaisesti jo ajatustukset pitävät pienen pöhinän käynnissä. Täällä ollaan! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ihanaa lomaa sulle ja mulle! ☀️😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#loma #lomapäivä #lomalla #kesäloma #kesä #kesä2019 #perhe #palautuminen #perheidenpersonaltrainer #ihmeliike #yrittäjänloma #reissu #kesälomareissu
 • Ilmainen elämäntapamuutos-workshop alkaa maanantaina!☀️ Multa kyseltiin sähköpostilistalla mahdollisuutta saada neuvoja elämäntapamuutokseen myös videoiden muodossa. Niin nyt repäisin ja tein kolmen päivän ilmaisen workshopin!

Tähän workshoppiin voi osallistua sähköpostilistalaiset ja sille listalle pääsee bion linkistä ❤️ Oot niin lämpimästi tervetullut mukaan! 😘

#pysyvämuutos #pysyväelämäntapa #elämäntapamuutos #elintavat #elämäntaparemontti #muutos #muutosonnyt #hyvinvointi#laihdutus #ihmeminä #perheidenpersonaltrainer #ihmeliike #ilmainenworkshop #workshop #tulemukaan #linkkibiossa
 • 🔻
Kun ehdit vähiten, tarviit eniten 💙

Heräsin taas siinä puol viis aamulla ja hillitön kirjoitusvimma käyntiin.

Jossain vaiheessa Riemu kysyi minua uimaan lainaporealtaaseen. Vastasin, että en nyt ehdi. Sit mietin.

Ja vastasin uudelleen: ehdin. Tottakai ehdin hetkeksi uimaan. Sehän on yksi yrittäjyyteni iloista: omat aikataulut.

Kymmenen minuuttia myöhemmin olo on kuin uudestisyntynyt. Hetki hiljaisuutta, naurua, valoa ja tyyneyttä.

Hetken taas jaksaa. 💙

Kiitos viime päivien tsemppivinkeistä, muistathan sinäkin taukojen tärkeyden?

#tauko #palautuminen #perheidenpersonaltrainer #ihmeliike #yrittäjänvapaus #yrittäjyys #nuoretyrittäjät #yrittäjät #nauru #hymy #elämänerisävyt #kaikkisateenkaarenvärit #perhe #pysähtyminen #vanhemmuus #kesä #ilo #kesä2019 #heinäkuu
Se vähän erilaisempi personal trainer
 © Ihmeliike 2019